Με παρεμβάσεις μου τον Οκτώβριο και τον Δεκέμβριο του 2021 έκρουα τον κώδωνα του κινδύνου για τις αποζημιώσεις των μανταρινιών.

Για να καταλάβει και το ευρύ κοινό τι εννοούμε, το φθινόπωρο του 2020, λόγω της πανδημίας, η παραγωγή μανταρινιών παράμεινε αδιάθετη ή πουλήθηκε σε εξευτελιστική τιμή.

Τόνιζα τότε, ένα χρόνο μετά και ενώ είχε ξεκινήσει η νέα καλλιεργητική περίοδος, ότι είναι ζωτικής σημασίας και ζήτημα επιβίωσης των παραγωγών να λάβουν την ενίσχυση άμεσα. Ερχόμαστε στο σήμερα και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε η ανησυχία μου.

Είναι λυπηρό και δεν με εκφράζει ούτε ο τρόπος που έγινε η καταβολή της αποζημίωσης, ούτε η διαδικασία που ακολουθήθηκε αλλά ούτε και η μεγάλη καθυστέρηση. Θέλω να εκφράσω έντονα τη διαμαρτυρία μου προς τους αρμόδιους αλλά και να συμμεριστώ την απόγνωση των παραγωγών. Δεν χαϊδεύω αυτιά, ούτε λαϊκίζω. Είμαι άνθρωπος της αγοράς, είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, πολιτεύομαι και έχω χρέος απέναντι στους πολίτες, να διεκδικώ τα δίκαια αιτήματά τους.

Γι΄ αυτό το αλαλούμ που συνέβη, υπάρχουν ΕΥΘΥΝΕΣ και πρέπει να αποδοθούν.

 

Ντίνος Παπαδημητρίου

Πολιτευτής ΝΔ Άρτας

 

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

Login

Go to top