Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τηρώντας τις δεσμεύσεις της προχώρησε σε πρόσθετους διορισμούς στην εκπαίδευση. Πρόκειται για μία πολύ καλή είδηση η οποία αφορά και την Άρτα, καθώς διορίζονται συνολικά 88 δάσκαλοι και καθηγητές στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. 

Συγκεκριμένα, όσον αφορά την Άρτα, διορίζονται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση 60 εκπαιδευτικοί (54 στην Γενική Εκπαίδευση,  1 στην Μουσική Επιστήμη και 5 στην Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση) και 28 εκπαιδευτικοί στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (16 στην Γενική Εκπαίδευση και 12 στο Μουσικό Σχολείο).

Ο υφυπουργός και βουλευτής Άρτας, Γ. Στύλιος δήλωσε σχετικά: «Το ανθρώπινο δυναμικό των σχολείων μας ενισχύεται, όπως ακριβώς είχαμε δεσμευτεί ως κυβέρνηση. Έτσι, καλύπτονται κενά που είχαν προκύψει καθώς για περισσότερο από μία δεκαετία δεν είχε γίνει κανένας διορισμός στην εκπαίδευση και ταυτόχρονα αρκετοί εκπαιδευτικοί συνταξιοδοτούνταν. Αυτό πλέον αλλάζει. Το ενδιαφέρον μας ως κυβέρνηση είναι στα παιδιά και στην Παιδεία που τους παρέχεται, γιατί σε αυτά ανήκει το μέλλον. Εύχομαι καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία στους εκπαιδευτικούς μας.»

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top