Τα μηνύματα της κοινωνίας για την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, αμέσως μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του, πανελλαδικά, είναι μια εκδήλωση της πραγματικότητας ότι οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται να γίνουν μέρος της πόλωσης μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, που μόνο στόχο έχει την πολιτική επιβίωση των κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα.

Η σύνθεση των ψηφοδελτίων, με πρόσωπα μέσα από την κοινωνία με πολιτικές και προσωπικές αναφορές στο τοπικό γίνεσθαι, που μπορούμε και συνομιλούμε ευθέως με όλους τους πολίτες σε κάθε γωνιά του τόπου μας, είναι η απόδειξη που ήθελε ο ελληνικός λαός, ότι σκοπός του ΠΑΣΟΚ δεν είναι να παίξει τα παιχνίδια πολιτικής επιβίωσης, αλλά να είναι ένα κόμμα χρήσιμο, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της κοινωνίας.
Γι'αυτό και το μήνυμα, της ισχυρής τρίτης εντολής στο ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, έτσι ώστε να μπορέσει να επιβληθεί στην πολιτική τοξικότητα, που καλλιεργείται τεχνηέντως το τελευταίο διάστημα, είναι ένα μήνυμα που μέρα με την ημέρα βρίσκει περισσότερους αποδέκτες.
Γιατί το ισχυρό ΠΑΣΟΚ, είναι η εγγύηση ότι η επόμενη ημέρα των εκλογών θα υπάρχει ασφάλεια, εμπιστοσύνη και σοβαρότητα στην πολιτική σκηνή του τόπου μας, για την εφαρμογή ενός πολιτικού προγράμματος κοινωνικής δικαιοσύνης...

 

Χριστίνα Μαρέτη
Φαρμακοποιός
Υπ. Βουλευτής Άρτας ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top