Δίπλα στους μαχητές της ζωής, στους εκπροσώπους των συλλόγων τρίτεκνων και πολυτέκνων βρέθηκε ο πολιτευτής της ΝΔ Ντίνος Παπαδημητρίου και συζήτησε μαζί τους εφ’ όλης της ύλης τα κρίσιμα ζητήματα που τους αφορούν.

Είναι άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας και το εντυπωσιακό είναι πως στο νομό Άρτας υπάρχουν περίπου 2500 χιλιάδες πολύτεκνες οικογένειες και 3500 χιλιάδες τρίτεκνες οικογένειες.
«Οι γονείς των οικογενειών αυτών μόνο ως ΗΡΩΕΣ μπορούν να χαρακτηριστούν. Αξίζουν το έμπρακτο ενδιαφέρον μας και την ενσυναίσθηση των δυσκολιών τους» τόνισε ο Ντ. Παπαδημητρίου που συζήτησε μαζί τους το πλαίσιο των αιτημάτων και διεκδικήσεών τους.
Για τον πολιτευτή Άρτας, το δημογραφικό, με την υπογεννητικότητα, τη μετανάστευση, τη θνησιμότητα και άλλες παραμέτρους, είναι πρωτίστως πρόβλημα πολιτικό – κοινωνικό και άρα πρέπει να υπάρξουν παρεμβάσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Από την κυβέρνηση της ΝΔ έχουν γίνει πάρα πολλά, αλλά χρειάζονται και άλλες κινήσεις και να υιοθετηθούν δράσεις ανακούφισης και στοχευμένα πρόσθετα μέτρα για την ενίσχυση των οικογενειακών προϋπολογισμών για τους τρίτεκνους και πολύτεκνους.

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top