Υπηρέτησα με υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια την Τοπική Αυτοδιοίκηση για πολλά χρόνια.
Πάντα δίπλα σας.
Στήριξα τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την αρχή.

Στις 18 Ιουνίου παραιτήθηκα από Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά  για να υπηρετήσω την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξή μου για τις Αρχές και τις Αξίες της.
Την ίδια ημερομηνία παραιτήθηκα από Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων Ηπείρου για να βοηθήσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Παραιτήθηκα για τον ίδιο λόγο από Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Άρτας.
Ρίχτηκα στην μάχη της ψήφου με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς όλους, σ' ένα  προεκλογικό αγώνα χωρίς πολλά περιθώρια χρόνου .
Συμμετείχα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019 που έγιναν κάτω από δύσκολες συνθήκες για μένα, λόγω των δημοτικών εκλογών που προηγήθηκαν. Μου έδωσαν την 2η θέση στον Νομό.
Συνέχισα τον αγώνα μου.
Για 4 σχεδόν χρόνια λειτουργούσα Πολιτικό Γραφείο με στόχο την προώθηση του Κυβερνητικού έργου της ΝΔ , την εξυπηρέτηση των πολιτών και την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του Νομού μας.
Περίμενα μια δεύτερη ευκαιρία μιας και ήμουν πρώτος Αναπληρωτής Βουλευτής Άρτας και με διαβεβαίωναν ότι θα τηρηθεί η σειρά κατάταξης.
Το κόμμα μου αποφάσισε, να μην μου εμπιστευτεί μια θέση στο ψηφοδέλτιό της και δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μου στηρίζοντας την μεγάλη μου προσπάθεια για μια καλύτερη Άρτα.
Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου που  στελέχωσαν το γραφείο μου.
Να ευχαριστήσω όλους αυτούς που εθελοντικά συστρατεύτηκαν αποφασισμένοι να τ' αλλάξουμε όλα, να πάμε  μπροστά την Άρτα!
Άλλος ένας κύκλος κλείνει για μένα και ανοίγει ένας νέος.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!!!
Καλό Πάσχα!!!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top