- «οφείλουμε να χτίσουμε πάνω στα θεμέλια που βάλαμε αυτή τη τετραετία, την ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα»
- «στην επόμενη τετραετία θα δώσουμε τον αγώνα μαζί για να αλλάξουμε το μέλλον της Άρτας»
- «να κάνουμε την Άρτα κέντρο παραγωγής, παιδείας, πολιτισμού και ιατρικών υπηρεσιών»

Συνάντηση με ετεροδημότες της Αθήνας είχε την Πέμπτη 27 Απριλίου, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και υποψήφιος Βουλευτής Άρτας ΝΔ, Γιώργος Στύλιος. Ο Υφυπουργός  συνάντησε Αρτινές και Αρτινούς, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Ο κ. Στύλιος ανέφερε ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Άρτα έχει γίνει συστηματική δουλειά με στόχο να μπει τέλος στη στασιμότητα και να δοθεί προοπτική για το μέλλον.
Επεσήμανε το έργο που γίνεται για την ανάπτυξη της περιοχής, σημειώνοντας πως: «στο νομό μας που για χρόνια είχε παραμελήσει η Πολιτεία χρηματοδοτήσαμε 41 έργα υποδομών». Ενώ ουσιαστική ήταν και η ενίσχυση της παιδείας και της υγείας στο Νομό. Οι διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών σε όλες τις βαθμίδες έφτασαν τους 100. Οι δομές υγείας στηρίχτηκαν με νέο εξοπλισμό, όπως τα νέα ασθενοφόρα σε Κέντρα Υγείας των ορεινών δήμων. Ο κ Στύλιος, αναφέρθηκε και στις 19 νέες θέσεις γιατρών. Στη συνέχεια, μίλησε για τον τομέα ευθύνης του, ως Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, υπογραμμίζοντας πως η στήριξη στους παραγωγούς της Άρτας επί Νέας Δημοκρατίας έφτασε τα 82 εκατ. ευρώ.  Αναφέρθηκε επίσης στις υποδομές για τη στήριξη της παραγωγής όπως τα αρδευτικά έργα, οι αγροτικοί δρόμοι και το φράγμα στο Κομπότι. Ο Υφυπουργός αναφέρθηκε επίσης σε θέματα που αφορούν και την κεντρική πολιτική σκηνή. Μίλησε για την ανάγκη να κατοχυρωθεί το έργο που με συστηματική δουλειά η Νέα Δημοκρατία ολοκλήρωσε αυτή την τετραετία. Πράξεις που επέτρεψαν στη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

• να μειώσει την ανεργία πάνω από 6%
• να μειώσει 50 φόρους
• να ελαφρύνει νοικοκυριά και επιχειρήσεις από 7 δις ευρώ.
• αλλά και για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια:
• να αυξήσεις τις συντάξεις μέχρι 8%
• να αυξήσει το βασικό μισθό πάνω από 9%

«Αυτή την πορεία ενίσχυσης της χώρας και σύγκλισης με την Ευρώπη οφείλουμε να τη συνεχίσουμε», σημείωσε, ο Υφυπουργός. Προσθέτοντας πως: «Στις εκλογές της 21ης Μαΐου δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο. Οι πολίτες έχουν δει τη διαφορά αυτά τα τέσσερα χρόνια και θα προτιμήσουν τη σταθερότητα και τη συνέπεια που εγγυάται η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας. Σε αυτές τις εκλογές, καλούμαστε να κατοχυρώσουμε όσα με δουλειά πετύχαμε για την Ελλάδα, την Ήπειρο και την Άρτα. Προσθέτοντας πως: «στην επόμενη τετραετία θα δώσουμε τον αγώνα μαζί για να αλλάξουμε το μέλλον της Άρτας. Για να κάνουμε την Άρτα κέντρο παραγωγής, παιδείας, πολιτισμού και ιατρικών υπηρεσιών».

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top