«Κανένα πρόβλημα στη λειτουργία του Νοσοκομείου της Άρτας… και οι μικροπολιτικές τακτικές όσον δεν διαθέτουν ουσιαστικά αντιπολιτευτικά επιχειρήματα, είναι παραπλανητικές και δεν εξυπηρετούν τους πολίτες του Νομού μας»!

Τα παραπάνω τόνισε με ανακοίνωσή του ο Υποψήφιος Βουλευτής Άρτας της Ν.Δ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΟΣ, με αφορμή κάποιες καταγγελίες, για ένα μεμονωμένο και συγκυριακό θέμα που προέκυψε στο ακτινολογικό του τμήμα.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Στύλιος αναφέρει:

«Το Νοσοκομείο της Άρτας λειτουργεί κανονικά, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των κατοίκων της πόλης αλλά και του Νομού. Πλήρως λειτουργικό είναι και το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του Νοσοκομείου, το οποίο διαθέτει τους απαραίτητους ιατρούς ακτινολόγους.Το θέμα που προέκυψε πριν λίγες μέρες με τον προγραμματισμό των εφημεριών στο συγκεκριμένο τμήμα, με συνέπεια την απουσία ιατρού ακτινολόγου για μία μόνο ημέρα, είναι συγκυριακό. Το Νοσοκομείο της Άρτας διαθέτει το προσωπικό για να καλύψει το πρόγραμμα των εφημεριών του.
Οι υπηρεσίες υγείας είναι σημαντικές. Η δημιουργία λαθεμένων ή παραπλανητικών εντυπώσεων δεν εξυπηρετεί τους πολίτες του Νομού μας. Ίσως η έλλειψη ουσιαστικών αντιπολιτευτικών επιχειρημάτων οδηγεί κάποιους σε μικροπολιτικές τακτικές. Οφείλουμε όλοι με σοβαρότητα να διαφυλάξουμε τη Δημόσια Υγεία και να εργαστούμε για την αναβάθμιση της.
Ως υποψήφιος Βουλευτής του Νομού και ως μέλος της Κυβέρνησης, είμαι δίπλα στους εργαζομένους και στη διοίκηση του Νοσοκομείου της Άρτας. Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια επίλυσης όποιου ζητήματος ανακύπτει. Η ενίσχυση και η αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας είναι για εμένα ένας διαρκής αγώνας».

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top