Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες για το Καρναβάλι  Γυναικών Άρτας το οποίο  θα γίνει το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου  2018 και ώρα έναρξης 7:00 μ.μ. Η παρέλαση ξεκινά από την πλατεία Κιλκίς και  τερματίζει στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Από το 1982, επί 37 συνεχή χρόνια, οι γυναίκες κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανό το καρναβάλι, να οργανώνουν τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση  και να δίνουν κάθε χρόνο τον αποκριάτικο τόνο στην πόλη της Άρτας.
Βρέξει - χιονίσει το καρναβάλι πραγματοποιείται. Οι καρναβαλιστές είναι παντός καιρού και ποτέ δεν έχουν πτοηθεί από αντίξοες καιρικές συνθήκες ή εμπόδια. Ας ελπίσουμε ότι και φέτος ο καιρός θα συνωμοτήσει υπέρ μας.
Από το 2015 στο Καρναβάλι συμμετέχουν μεικτά γκρουπ με αποτέλεσμα η συμμετοχή να ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 26  πολυπληθή γκρουπ και 13 άρματα με θέματα από την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα. Θα υπάρχει φαντασία, χιούμορ, καυστικά σατιρικά σχόλια διακωμώδηση και γελοιοποίηση προσώπων και καταστάσεων.
Γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών, μέλη συλλόγων, σχολών χορού και  μαθητές σχολείων και φροντιστηρίων,  θα βάλουν την πινελιά τους  σε αυτή την καθιερωμένη, εδώ και τριάντα επτά χρόνια αποκριάτικη γιορτή στην πόλη της Άρτας.
Ο Δήμος Αρταίων  είναι αρωγός και υποστηρίζει το καρναβάλι χρηματοδοτώντας την ηχητική κάλυψη και το φωτισμό της παρέλασης, το ρετουσάρισμα των παλιών αρμάτων καθώς και τη  μεταφορά  τους στον τόπο της παρέλασης με αυτοκίνητα του Δήμου.
Και φέτος οι καρναβαλιστές θα χορέψουν στις μουσικές επιλογές του Αλέξη Κατσαδωράκη, ενώ την παρουσίαση της παρέλασης θα κάνει Γιώργος Παπαβασιλείου και η Φωτεινή Πανούλα.
Ο  ART TV, όπως κάθε χρόνο, θα καλύψει απ’ ευθείας την παρέλαση για όσους προτιμούν την άνεση του καναπέ και των ποπκορν.
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα και ηλεκτρονικά) αναδεικνύουν και προβάλλουν αυτή την καρναβαλική προσπάθεια των γυναικών.    
Την αφίσα, την πρόσκληση και όλο το έντυπο υλικό σχεδίασε και επιμελήθηκε η Μελίντα Πανταζή, μέλος της άτυπης επιτροπής του καρναβαλιού.
Χορηγός της αφίσας μας είναι το TAXI & GO και της πρόσκλησης το ΡΑΔΙΟΤΑΧΙ ΑΡΤΑΣ.
Μετά την παρέλαση τα γκρουπ θα ξεφαντώσουν μέχρι τελικής πτώσεως στο μπαρ «JOKER» στo κέντρο της Άρτας.
Παρακαλείται το φιλοθέαμον κοινό να μην ρίχνει αφρούς και στρακαστρούκες προς τους καρναβαλιστές διότι οι στολές και τα υλικά είναι εύφλεκτα και θα γίνει το παρανάλωμα!!!.
Οι αργοπορημένοι  προλαβαίνουν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα:
Κική Μανοπούλου: 6936393456
Κυριακούλα Κουτσούμπα: 6978595133
Λαμπρινή Τρομπούκη: 6948805702
Για  περισσότερη ενημέρωση, φωτογραφικό υλικό και πολλά flash back στη σελίδα μας στο  facebook: Καρναβάλι Γυναικών Άρτας.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top