Ο ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ, είναι μέχρις στιγμής ο πιο νέος υποψήφιος δήμαρχος της περιοχής μας, μόλις 35 χρόνων, καταξιωμένος επαγγελματικά και κοινωνικά και φιλοδοξεί να υπηρετήσει τον τόπο του, διεκδικώντας στις εκλογές του προσεχούς Μαϊου, το αξίωμα του δημάρχου Κεντρικών Τζουμέρκων.
Την απόφασή του αυτή, τη δημοσιοποίησε επίσημα, μέσω των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης και δεν άφησε τους ψιθύρους να δουλεύουν για τον ίδιο και τον συνδυασμό του.
Ο κ. Τζουμάκας μίλησε στον «Π» για την υποψηφιότητά του, τις φιλοδοξίες του και τα οράματα και τους στόχους του δημοτικού του προγράμματος.

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη, που θα δημοσιευτεί στο επόμενο φύλλο του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» και στην ιστοσελίδα του www.paratiritis – artas.gr.
Κατέρχεται ανεξάρτητος, με όλη τη σημασία αυτής της λέξης, πιστεύει στην πολιτικοποίηση κι όχι στην κομματικοποίηση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αρνείται τις παλαιοκομματικές τακτικές και συνταγές του παρελθόντος, αρνείται τις ανέξοδες υποσχέσεις, τις υπερβολές, τις αβασάνιστες αναφορές ανέφικτων στόχων και επιδιώξεων.
Πιστεύει στους ρεαλιστικούς προγραμματισμούς και στην υλοποίησή τους, με απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα.

Οι σχεδιασμοί του έχουν ως πρώτη και μοναδική προτεραιότητα την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των διαμερισμάτων των ορίων του Δήμου και για την επίτευξη αυτού του στόχου, αν χρειαστεί, θα επιδιώξει και διαδημοτικές συνεργασίες.

Μίλησε για τον «Καλλικράτη», για την οικονομική κρίση και τις συνέπειές της, για τις προτεραιότητες και τους στόχους του δημοτικού του προγράμματος, για την ικανοποίηση ή μη, προσωπικών αιτημάτων των δημοτών, για το πρόβλημα γήρανσης του πληθυσμού του Δήμου του και τις τυχόν ευθύνες των προκατόχων του για αυτό, για το ενδεχόμενο αλλαγής του εκλογικού νόμου, για τον τρόπο λειτουργίας του, ως δήμαρχος και για πολλά άλλα εξίσου σημαντικά και αποκαλυπτικά για τις προθέσεις του.

Τέλος ο. Τζουμάκας και μέσω του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», στέλνει το προσωπικό του μήνυμα, που είναι: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΕΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ»!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top