LINK A : https://apply.workable.com/j/247F7D2C05

LINK B: https://apply.workable.com/j/24567C25E0

---------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 

Με κλικ στο μπάνερ ή ΕΔΩ, δείτε τα δρομολόγια και πληροφορίες για το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ 'Αρτας

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Η περιοχή της Άρτας, μια από τις πλουσιότερες της χώρας στο πρόσφατο παρελθόν, βρίσκεται σήμερα στις τελευταίες θέσεις των πιο φτωχών περιφερειών της χώρας.

Ευθύνη μας και υποχρέωσή μας, η Άρτα να ξαναβρεί το βηματισμό της και να ξαναγίνει οδηγός κι όχι ουραγός στις οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις του τόπου μας».

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον συμπολίτη μας λογιστή και φοροτεχνικό ΝΙΚΟ ΧΡΗΣΤΙΔΗ, ο οποίος συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ», με επικεφαλής τον ΦΩΤΙΟ ΦΩΤΗ, διεκδικώντας τη διοίκηση του τοπικού Επιμελητηρίου, στις εκλογές του Νοεμβρίου.

«Το μήνυμά μας, τόνισε, είναι: ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, όχι στα λόγια, όχι σε αόριστο χρόνο, όχι σε κατά συνθήκη συμβιβασμούς. Οι στόχοι μας έχουν τεθεί και οι προτεραιότητές μας έχουν προσδιοριστεί.
Θα προχωρήσουμε στην υλοποίησή τους, αποφασιστικά, αμετακίνητα και ασυμβίβαστα».

Σημειώνουμε ότι ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ είναι Οικονομικός Επόπτης στο Περιφερειακό Τμήμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ηπείρου, μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Άρτας και αντιπρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ.
Είναι από τους ξεχωριστούς φίλους του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην εν λόγω εκλογική του δοκιμασία.

Β.Σ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top