ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, Αναστασία Χρ. Μήλιου*

Σύμφωνα με τις βασικές διατάξεις του κληρονομικού δικαίου, ο κληρονόμος έχει δικαίωμα να αποποιηθεί την κληρονομιά που του αναλογεί μέσα σε προθεσμία 4 μηνών αν είναι κάτοικος Ελλάδος ή ενός χρόνου αν είναι κάτοικος εξωτερικού που αρχίζει από τότε που έμαθε ότι είναι κληρονόμος.

Περισσότερα...

Γράφει ο Χρήστος Απ. Άγης

Σε λίγες μέρες ορκίζεται η νέα δημοτική αρχή, που για την επόμενη πενταετία θα αναλάβει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις τη εποχής, να άρει τα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει ο δήμος μας και να οδηγήσει την Άρτα στη λεωφόρο της ανάπτυξης και της προόδου.

Περισσότερα...

Ο σχεδιασμός του Υπουργείου Υγείας για το «νέο ΕΣΥ» που μαγικά θα λύσει τα προβλήματα, ξεκίνησε πανηγυρικά!

Περισσότερα...

Τηλεφωνική επικοινωνία με αξιόπιστη πηγή, μας έβαλε σε πολλές σκέψεις γύρω από τον διαγωνισμό του ΞΕΝΙΑ της Άρτας.

Περισσότερα...

Ξαφνικά μετά από την εκμηδένιση της πολιτικής αξίας, στο πέρασμα της φαντασμαγορικής προσπάθειας επαναπατρισμού, των πολύ σημαντικών συνανθρώπων μας, κατά τον πρωθυπουργό μας, υγειονομικών, μας δίνει την εντύπωση ότιόλοι οι άλλοι επιστήμονες και μη, μάλλον είναι ασήμαντοι.

Περισσότερα...

Γράφει: η Χριστίνα Μπίζα

Υπό το βάρος της κόπωσης και των ευθυνών της καθημερινής διαχείρισης μίας χρόνια εγκατάλειψης και υποστελέχωσης και με την ανάγκη ενός συνολικού πακέτου ανάπτυξης του,πορεύεται και το Γενικό Νοσοκομείο της Άρτας ατενίζοντας οι εργαζόμενοι, με το βλέμμα «κενό», το μέλλον τους, το οποίο αφήνει βαρύ αποτύπωμα και στην προσωπική τους ζωή.

Περισσότερα...

«Τι έκανα για να μη με θυμόσαστε», θα μπορούσε να ήταν το ρεζουμέ μια ειλικρινούς αυτοκριτικής του σημερινού Δημάρχου Αρταίων (2014 – 2023) και εκ νέου υποψηφίου, ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 131

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top