ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νιώθω επιτακτική την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, για την τιμή που μου έκανε να συμμετάσχω, ως υποψήφια ευρωβουλευτής στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Περισσότερα...

Σημεία συνέντευξης της Όλγας  Γεροβασίλη,  Δ’ Αντιπροέδρου της ΒτΕ και βουλευτή Άρτας ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ στον Τ/Σ Action 24 και στους Γ. Πιέρρο, Δ. Τάκη και Ε. Καλογεροπούλου

Περισσότερα...

Ο Γιώργος Στύλιος τοποθετήθηκε στη Βουλή κατά την τριήμερη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η Αντιπολίτευση απέναντι στη Κυβέρνηση.

Περισσότερα...

Σημεία συνέντευξης της Όλγας Γεροβασίλη στον Τ/Σ ΣΚΑΪ και στους Δ. Οικονόμου και Α. Παυλόπουλο

Περισσότερα...

Τρεις μήνες μετά την κατάθεση της υπ’ αριθμ. 2246/12.12.2023 Ερώτησης της Βουλευτή Άρτας και Δ’ Αντιπροέδρου της Βουλής, Όλγας Γεροβασίλη για την ακαρπία της ελιάς και την κραυγή αγωνίας των Αρτινών ελαιοπαραγωγών, το ΥπΑΑΤ επιχειρεί να απαντήσει.

Περισσότερα...

Επανειλημμένα, τόσο με δημόσιες παρεμβάσεις όσο και υποβάλλοντας μέσα κοινοβουλευτικού ελέγχου προς το αρμόδιο Υπουργείο (ενδεικτικά η από 3.11.2022 Αναφορά, η από 12.07.2021 Ερώτησή μας, η από 02.11.2020 Αναφορά κ.α.) έχουμε διαχρονικά αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γ. Ν. Άρτας, ιδίως δε κατά την περίοδο της πανδημίας.

Περισσότερα...

Σημεία συνέντευξης της Όλγας Γεροβασίλη, Δ’ Αντιπροέδρου της ΒτΕ και βουλευτή Άρτας ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ στον Τ/Σ ANT1 και στους Γ. Παπαδάκη και Μ. Αναστασοπούλου

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 89

Υποκατηγορίες

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top