ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Τρία σημαντικά έργα βαίνουν προς υλοποίηση το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στην Άρτα, που θα δώσουν μια νέα δυναμική ανάπτυξης στη ευρύτερη περιοχή, θα αναβαθμίσουν αισθητά την ποιότητα ζωής και θα αλλάξουν την εικόνα του Νομού μας συνολικά.

Περισσότερα...

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Για εμένα οι επόμενες δημοτικές εκλογές είναι ένα ταξίδι με στόχους.
Με στόχους για την ανάπτυξη του τόπου μας, για προώθηση λύσεων στα μικρά και μεγάλα προβλήματα που μας απασχολούν, με διάλογο και με αίσθημα υπευθυνότητας και σεβασμού προς όλους.
Και κυρίως με συνέπεια και άποψη!
Διεκδικώ την ψήφο σας, με μια μόνο υπόσχεση. Να την τιμήσω!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΑΝΤΑ) ΧΡΟΝΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Αλεξάνδρα Χρόνη είναι κόρη του Χρήστου και της Ευαγγελίας το γένος Δράκου.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άρτα με καταγωγή από τα Τζουμέρκα.
Είναι παντρεμένη με τον Αλέξη Κίτση με καταγωγή από Πράμαντα και είναι μητέρα ενός αγοριού της Γ΄ Λυκείου.
Από το 1992 όταν τελείωσε τη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών εργάστηκε στις πωλήσεις σε κεντρικό κατάστημα επί της οδού Σκουφά στην Άρτα.
Έχει εργαστεί ως ωρομίσθια καθηγήτρια στη Νοσηλευτική Σχολή Άρτας (1993-95) και ωρομίσθια εκπαιδευτικός στα ΤΕΕ μαθητείας του ΟΑΕΔ στην Άρτα (1999-2006). Παράλληλα ήταν ωρομίσθια καθηγήτρια στα ΤΕΕ μαθητείας του ΟΑΕΔ στα Ιωάννινα. (2001-2006).

Εργάστηκε ως Υπεύθυνη Εκπαίδευσης  στη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Παιδείας, στον τομέα Εκπαίδευσης Ενηλίκων ,στο Νομό της Πρέβεζας.(2006-2009)
Υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης στην Στατιστική Υπηρεσία Άρτας (2001-2009 ) με περιοχές ευθύνης την Άνω Πόλη και το Χανόπουλο.
Επίσης έχει τελέσει επιτηρήτρια ECDL στο νομό Άρτας από το 2006 και επόπτης  City and Guilds στο νομό.
Μετά από τρείς συνεχόμενες φορές επιτυχίας στον γραπτό διαγωνισμό Εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ διορίστηκε στην Μεσσηνία το 2010 , όπου και παρέμεινε για τέσσερα χρόνια .
  Από το 2014 έως και σήμερα εργάζεται ως  Διοικητική Υπάλληλος στην Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Ν. Άρτας( Μετάταξη)
- Αιρετό μέλος ΝΟΔΕ Άρτας (υπεύθυνη Επιστημονικών Φορέων)
- Εκλεγμένη Σύνεδρος ΝΟΔΕ Άρτας
- -Αντιπρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 20 Γυμνασίου Άρτας (2016-2017)
-
ΟΜΙΛΙΕΣ

- ΕΙΣΗΓΗΣΗ  στην ημερίδα  του ΤΕΙ  ΗΠΕΙΡΟΥ  με θέμα <<Λίγο πριν ή μετά το πτυχίο ..είμαστε δίπλα σου>>

- ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ του ΚΕΕ με απολογισμό του  έργου με επίτιμο καλεσμένο τον κ. ΕΥΘΎΜΙΟ ΔΡΟΣΟ, Γενικό Διευθυντή του ΙΔΕΚΕ.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ του ΙΚΥ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Grundtving με αρ Σύμβασης 2008-1-GR1-GRU07-01054 στην Κύπρο, Nοέμβριος 2008


Το θέμα της άμεσης καταβολής των δεδουλευμένων στους καθηγητές των δημοσίων ΙΕΚ έφερε στη Βουλή ο Γιώργος Στύλιος. Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού έλεγχου, κατέθεσε σχετική ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό, τονίζοντας ότι ενώ οι καθηγητές είναι συνεπείς στα εκπαιδευτικά τους καθήκοντα και υποχρεώσεις, παραμένουν απλήρωτοι σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον Οκτώβριο του 2018.

Περισσότερα...

 
Το θέμα της αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών και του επιστημονικού προσωπικού της χώρας μας για τον πολλαπλασιασμό των κερδών των παραγωγικών τομέων έφερε στη Βουλή με σχετική ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό ο Γιώργος Στύλιος.

Περισσότερα...

Σύμφωνα με αρκετά αξιόπιστη πηγή, στο ψηφοδέλτιο Άρτας της Ν.Δ. για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, «μπλέχτηκε η τράπουλα» και κάτι δεν «κάθεται» στις επιλογές υποψηφίων βουλευτών, ενώ υπάρχει πληθώρα, και κάποιοι φέρονταν και σαν σίγουροι, με αποτέλεσμα και προς το παρόν, μόνον τρείς να είναι βέβαιοι και αυτοί είναι ο βουλευτής ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΟΣ, η πολιτευτής ΕΥΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ και από το Μητρώο Νέων Στελεχών ο ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
Προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, παρά μόνο ότι εξαιτίας αυτού του «προβλήματος», το ψηφοδέλτιο Άρτας θα ανακοινωθεί πολύ αργά.


Απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Στύλιου σχετικά με την έλλειψη προσωπικού που παρατηρείται στην Εφορεία Αρχαιοτήτωνπου κρατά κλειστά τα μνημεία της Άρτας η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού αναφέρει:

Περισσότερα...


Την παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων ακινήτων στα κτηματολογικά γραφεία του Νομού Άρτας ζητά με ερώτησή του προς τον αρμόδιο Υπουργό ο Γιώργος Στύλιος.

Περισσότερα...


Πραγματοποιήθηκε η κοπή Βασιλόπιτας του Γιώργου Στύλιου. Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ευχαρίστησε όλους τους φίλους του για τη αθρόα συμμετοχή τους και τη στήριξη στη εκδήλωση.

Περισσότερα...


Συνάντηση με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά, πραγματοποίησε την Πέμπτη 14/2/2019 ο βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Τσίρκας.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 27

Ενοικιάζεται κατάστημα στον πεζόδρομο της Σκουφά, 17 τ.μ. ισόγειο και 17 τ.μ. υπόγειο. Πληροφορίες: 6976 738440

------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΥΑΡΙ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Ζητείται άμεσα κατοικία για ενοικίαση, 2 δωματίων, ισόγεια ή 1ου ορόφου, στην πόλη της Άρτας, περιθώριο μέχρι τα τέλη Μαϊου

τηλ. 6983 464977

---------------

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επαγγελματικός χώρος 67 τ.μ. Αμβρακίας 18 (πλησίον ταχυδρομείου).

τηλ. 6948 078208 και 6944 662317

----------------

jsn-modulecontainer">

ΜΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ

ΜΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ

ΜΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ

 

 

 

Go to top