ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Οι προκλήσεις των καιρών και οι ανάγκες του δευρυμένου Δήμου Αρταίων έχουν ανάγκη από ανθρώπους που αποδεδειγμένα διαθέτουν γνώσεις και εμπειρίες διοίκησης.  Έχουν ανάγκη από ανθρώπους που δοκιμάστηκαν σε διοικητικούς ρόλους.

Υπηρέτησα τη Νομαρχία Άρτας ως αντινομάρχης αλλά και ως πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου σε δύσκολες εποχές και περιόδους.
Διαθέτω περίσσευμα ενέργειας και αποφασιστηκότητας για προσφορά. Με καθαρή φωνή, με αξιόπιστη και δημιουργική δύναμη.

Ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας.  Έχετε 4 επιλογές «σταυρού», δώστε μου τη μία και σας υπόσχομαι να μην διαψεύσω τις προσδοκίες σας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αρταίων

Δύο νέες θέσεις ιατρών προκηρύχθηκαν στις 10 Ιουλίου του 2023 για το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης της Άρτας (Αριθμός Πρωτοκόλλου: Δ/399). Πρόκειται για:

Περισσότερα...

• «Δρομολογούμε τη δημιουργία του 2ου ΕΠΑΛ Άρτας»
• «Ενισχύουμε τη δημόσια Επαγγελματική Εκπαίδευση με πράξεις!»

Περισσότερα...

Το Υπουργείο Εσωτερικών απαντά σε ορισμένα σημαντικά ερωτήματα που έχουν ανακύψει σε σχέση με τις διαφοροποιήσεις της διαδικασίας των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023 συγκριτικά με εκείνη της 21ης Μαΐου 2023.
 

Περισσότερα...

Την Άρτα θα επισκεφθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 07 Ιουνίου 2023 κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τους Βουλευτές Νικήτα Κακλαμάνη και Κωστή Χατζηδάκη, στο πλαίσιο των περιοδειών που έχουν προγραμματιστεί  πανελλαδικά.

Στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ βγήκε ενισχυμένο και ισχυρό. Με δυναμική για να έχει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 87

Υποκατηγορίες

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top