ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Στη συνεδρίαση της Πέμπτης 4 Ιουλίου, ο Γιώργος Στύλιος εξελέγη Προέδρος τηςτης Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων του Κοινοβουλίου.

Περισσότερα...

«Μια νέα αρχή, για μια νέα Άρτα που θέλουμε και που αξίζουμε, χωρίς μίζερες γκρίνιες, χωρίς υπέρμετρες απαιτήσεις, αλλά και χωρίς παραγκωνισμούς από την κεντρική εξουσία».

Περισσότερα...

«Μοχλός και πυλώνας ανάπτυξης του Δήμου Αρταίων και κατ’ επέκταση της περιφέρειας της  Άρτας, είναι η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΑ)»!

Περισσότερα...

«Χωρίς δημιουργική σκέψη, προσαρμοσμένη στις σημερινές ανάγκες και απαιτήσεις της κοινωνίας μας και χωρίς υπέρβαση στα… «καθιερωμένα», που χαρακτηρίζουν τη λειτουργία ενός Δήμου, μπορούμε απλά να επιβιώνουμε, αλλά όχι και να νοιώθουμε ικανοποιημένοι από την ποιότητα της ζωής μας»!

Περισσότερα...

«Το μέλλον και η ελπίδα της Άρτας είναι οι νέες και οι νέοι, είναι εκείνοι που κομίζουν σπουδαίες ιδέες, καινοτόμες ιδέες, είναι εκείνοι που διαθέτουν και δεξιότητες για να χτισθούν βιώσιμες ανθεκτικές πόλεις».

Περισσότερα...

Λίγες μόνο μέρες έμειναν μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Περισσότερα...

«Όπως είχα πεί πρίν από οκτώ περίπου μήνες, το θέμα του ΞΕΝΙΑ θα είναι πρώτο ζητούμενο των επόμενων δημοτικών εκλογών για το Δήμο Αρταίων. Ο υποψήφιος δήμαρχος ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ το έχει ιεραρχήσει ως πρώτη προτεραιότητα, για ολοκληρωμένη τουριστική αξιοποίηση, όπως παλιά…».

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 15

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BLACK HEART PROCCESSION , τους ELEPHANT και τους διοργανωτές.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top