Σχολιάζοντας...



Πριν από περίπου 3 χρόνια είχαν γίνει εκλογές στο Επιμελητήριο Άρτας και κατόπιν  συμφωνίας της δεύτερης και της τρίτης παράταξης, εκλέχτηκε η νέα διοίκηση αυτού του τοπικού Μαζικού Φορέα, με πρόεδρο τον ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΟΛΟΜΑΖΟ (από τον δεύτερο συνδυασμό) για την πρώτη τριετία και ακολούθως συμφωνήθηκε να τον διαδεχθεί ο επικεφαλής του τρίτου συνδυασμού ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ.

Περισσότερα...

Περισσότερα από 14(!) παραστατικά ζητούνται από τους προμηθευτές του Δημοσίου, για να πληρωθούν τιμολόγια ακόμη και 5… ευρώ(!!!!).
Ανάμεσα σε αυτά τα δικαιολογητικά ζητούνται Φορολογική Ενημερότητα, Ασφαλιστική Ενημερότητα και… Ποινικό Μητρώο(!!!!).
Προϋποθέσεις που μπορούν να διαθέτουν ο ένας στους δέκα έλληνες πολίτες.

Περισσότερα...

Δεν γνωρίζουμε ποιους έχει πολιτικούς συμβούλους της, η βουλευτής Άρτας και Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, αλλά την συμβουλεύουμε ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ πάραυτα.

Διότι η απάντησή της, στο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», με τίτλο: «3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η Ο.Γ.», είναι ΑΛΛΑ ΑΝΤ’ ΑΛΛΩΝ και χάνει το δίκιο της, αν έχει, στα όσα της προσάπτουν.

Περισσότερα...

Το κατάντημα της ελληνικής τηλεόρασης, είναι απερίγραπτο!

Ψάχνεις να βρεις κάτι ενδιαφέρον για να δεις και να ακούσεις, όλες τις ώρες του 24ωρου και καταλήγεις στις… διαφημίσεις, όσο κακόγουστες κι όσο μακρόσυρτες και αν είναι.

Περισσότερα...

Μια ακόμη άρνηση από το κόμμα του, εισέπραξε ο πρωθυπουργός ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Κι αυτή αφορά την πρότασή του, για την βουλευτή Άρτας και κυβερνητική εκπρόσωπο ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, για μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, την οποία απέρριψαν οι 150 της Κεντρικής Επιτροπής.

Περισσότερα...

Το μεγάλο φαγοπότι των κρατούντων στη χώρα μας, καθημερινά σχεδόν «σερβίρεται» από τη Δικαιοσύνη και αναπαράγεται, από τα «πεινασμένα» για ειδήσεις Μέσα Ενημέρωσης.

Τόσα εκατομμύρια ευρώ ο ένας, τόσα εκατομμύρια δολάρια, γαϊτανάκι αρπακτικών στην κάθε περίπτωση!

Κι εμείς; Την Καθαρά Δευτέρα θα φάμε πιταστές!

Όμως την παράσταση των ημερών, την «έκλεψε» η ηλιθιότητα του ΜΙΧΑΛΗ ΛΙΑΠΗ. Για μια… χούφτα ευρώ!

Κι ο λαός τη… «χούφτα» του!

Περισσότερα...

Λοιπόν κρατηθείτε και σταυροκοπηθείτε!!! Σε δημοσκόπηση του PARASKΙNIO.gr για το Δήμο της Αθήνας, πρώτος στις προτιμήσεις των δημοτών έρχεται ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ με 21%, δεύτερος ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ με 19%, ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ συγκέντρωσε ποσοστό… 1% και ο νυν δήμαρχος ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ 5%!!!

Ματακρατηθείτε και ματασταυροκοπηθείτε! Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν… 12.343! Κι όχι… 1.000, συν ή πλην, των «μεγάλων» δημοσκοπήσεων!

Δηλαδή με ένα… μπουγέλωμα της… Δούρου κι ένα φούσκο στην… Κανέλη, μπορείς να γίνεις και δήμαρχος της Αθήνας!

Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, η οποία κατ’ ευφημισμόν ονομάζεται Ελλάς, τα παραπάνω είναι… παρωνυχίδες, μπροστά στο «γαϊτανάκι» των κομμάτων του… «δημοκρατικού τόξου»!

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 2

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top