Δημόσια και ενεργή συμπαράσταση στον ισοβίτη Κουφοντίνα, τον κατά συρροή δολοφόνο αθώων πολιτών και εν ονόματι της «δημοκρατίας», στήσιμο επεισοδίων, επιθέσεων και βανδαλισμών, υπόθαλψη και ενθάρρυνση της κοινωνίας σε ανυπακοή, είναι οι σκοποί που «παίζουν» το τελευταίο διάστημα τα «νταούλια» του ΣΥΡΙΖΑ, κι όχι μόνο, σε περίοδο μάλιστα επικίνδυνης έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Καθημερινά πορείες χιλιάδων «αγανακτισμένων», περιθωριακών, μπαχαλάκηδων και λοιπών… άκηδων, καταλήψεις πανεπιστημιακών ιδρυμάτων από άτομα που καμιά σχέση δεν έχουν με αυτά, πολιτική εκμετάλλευση της κοινωνίας, ακόμα και των θανάτων συνανθρώπων μας.
Και η αντίδραση της κυβέρνησης και της Ν.Δ.; Χορεύουν σε αυτούς ακριβώς τους ρυθμούς.
Ενώ οι αντοχές, οι ανοχές και η υπομονή της πλειοψηφίας των πολιτών, έχουν πλέον εξαντληθεί.
Βλέπομε μια Αριστερά να κάνει κουμάντο στον τόπο, με το έτσι θέλω, με προκλήσεις και παράνομες συμπεριφορές και συνεχίζουν να την ανέχονται.
Ενώ η πανδημία γιγαντώνεται!
Γιατί αποθρασύνθηκε τόσο πολύ αυτός ο χώρος, μέχρι σημείου ακόμα και υπονόμευσης της τεράστιας προσπάθειας αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης;
Γιατί απλούστατα οι συνθήκες δεν επιτρέπουν εκλογές, τις οποίες τις απεύχονται, τις οποίες τις φοβούνται όπως ο διάβολος το λιβάνι!
Και το ερώτημα: Που θα πάει αυτή η κατάσταση;
Μήπως κάτω από τις προαναφερόμενες συνθήκες, μεταξύ των τριών κακών, της πανδημίας, της Αριστεράς και των πρόωρων εκλογών, το τελευταίο είναι «ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ», κοινώς το λιγότερο κακό;
Για να φύγει και το «κάτουρο» από όλους τους λάτρεις του μπάχαλου των τελευταίων ημερών;

 

Λ.Σ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top