Ο ρόλος των κομμάτων της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι να παρακολουθούν το έργο της κυβέρνησης, να συναινεί, στις περιπτώσεις που τις βρίσκουν ωφέλιμες, ενώ όσες φορές διαφωνούν, να καταθέτουν ξεκάθαρα τις δικές τους προτάσεις.

Όμως στη χώρα μας, το τελευταίο διάστημα, αυτόν τον ορθό ρόλο της αντιπολίτευσης, οι πολίτες τον έχουν εντάξει στο χώρο της ουτοπίας.
Βλέπουν όλα τα κόμματα να κάνουν αγώνα δρόμου κατά της κυβέρνησης, ο ΣΥΡΙΖΑ για την κατάκτηση και πάλι της εξουσίας, το ΚΙΝΑΛ για την 3η θέση, ώστε να είναι ρυθμιστής των επόμενων εξελίξεων, το ΚΚΕ να μην το «πηδήξει» η Ελληνική Λύση του Βελόπουλου και η ΜΕΡΑ25, να τα καταφέρει να ξαναμπεί στη Βουλή και στις επόμενες εκλογές.
Βέβαια η φθορά της σημερινής κυβέρνησης της Ν.Δ., είναι μηδαμινή έως και ανύπαρκτη και δεν αφήνει περιθώρια στα κόμματα της αντιπολίτευσης, για όνειρα τόσο απατηλά.
Και αντί αυτά τα κόμματα να αποδεχτούν τουλάχιστον τα αυτονόητα, στην άσκηση των καθηκόντων τους, παρασύρονται σε πολιτικές που εξοργίζουν και στην καλύτερη περίπτωση, σε πολιτικές που προκαλούν το κοινό αίσθημα.
Και όλα αυτά στο όνομα της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.
Βλέπουμε, ακόμα και το ΚΙΝΑΛ να συμπορεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα της Αριστεράς, στον αγώνα του Κουφοντίνα, εν ονόματι της Δημοκρατίας, την οποία, ο ίδιος… «δολοφόνησε»!
Η χώρα μας δοκιμάζεται επικίνδυνα και σε όλους τους τομείς, λόγω της υγειονομικής κρίσης.
Η πανδημία του κορωνοϊού γιγαντώνεται, η οικονομία καταρρέει, η κοινωνία υποφέρει και η αγωνία για το αύριο βρίσκεται στο «βαθύ κόκκινο».
Κι αντί τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ΟΛΑ τα σημερινά κόμματα της αντιπολίτευσης, να σιγοντάρουν την κυβέρνηση, για να ξεπεραστεί αυτή η κρίση, σιγοντάρουν τους λάτρεις του… μπάχαλου!
«Δεν μπορεί πια» η κυβέρνηση, μας λένε.
Και αφού, ας πούμε, η κυβέρνηση δεν μπορεί, μπορούν οι μπαχαλάκηδες;
Υπάρχει και η λύση των εκλογών.
Γιατί δεν τις ζητάνε;
Γιατί ξέρουν ότι αν γίνουν, θα φάνε τα μούτρα τους.
Προτιμούν συνεπώς να σιγοντάρουν ακόμα και τους μπαχαλάκηδες, μήπως στη συνέχεια γίνει κανένα θαύμα και πάρουν τα πάνω τους, μήπως αποφύγουν και τυχόν πρόωρες εκλογές.
Τι πετυχαίνουν; Γενίκευση της απαξίωσης της πολιτικής, για μια ακόμα φορά ότι χειρότερο για τη χώρα.

Λ.Σ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top