Χαμός κυρίου από τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί η κυβέρνηση της Ν.Δ. «άργησε να αντιδράσει» (!!!) στην υπόθεση του «δημοσιογράφου» εντός πολλών εισαγωγικών και τηλετενεκέ των χαζοεκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης Μένου Φθουριώτη.

Να αντιδράσει σε μία περίπτωση απάτης του προαναφερόμενου που «ξεκλείδωσε» τα «παραθυράκια» του νόμου περί «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑΣ», και σε πρώτη φάση «άρπαξε» (ίσως και νόμιμα) 200 χιλιαρικάκια ευρώ και θα συνέχιζε, αν δεν τον παίρνανε χαμπάρι.
Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό, έβαλε και γαρνιτούρα σε αυτή την ιστορία.
Έκανε λόγο για διάθεση 14 αστυνομικών και δύο αλεξίσφαιρων οχημάτων, για την προστασία του, που απλόχερα υποτίθεται του πρόσφεραν, ενώ αποδείχτηκε ότι μόνο ένας αστυνομικός και μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα και 4 αστυνομικοί του είχαν διατεθεί τελευταία και τούτο γιατί είχε δεχτεί κάποιες επιθέσεις και εμπρησμούς!
Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ, παλιά του τέχνη κόσκινο, ο λαϊκισμός, η συνωμοσολογία και το ψέμα, είναι τα γνωρίσματά του.
Μόνο που «ξέχασε» μια δική του παλιότερη ιστορία, που ξεχάστηκε και από την «κοιμισμένη» Ν.Δ., γιατί διαφορετικά η δεύτερη, θα την  είχε φέρει στην επιφάνεια, προς απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ.
Και αναφερόμαστε στον σερβιτόρο ΜΑΝΩΛΗ ΠΕΤΣΙΤΗ, προσωπικό φίλο του ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ, που είχε μόνιμο στασίδι στο Μαξίμου, δίπλα στον πρωθυπουργό ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ και φωτογραφιζόμενο με όλους της τότε κυβέρνησης.
Αυτός λοιπόν ο Πετσίτης, που δούλευε σερβιτόρος σε ταχυφαγείο και δήλωνε ετήσια εισοδήματα 4.000 ευρώ, μέχρι το 2014, μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση, αναβαθμίστηκε σε «σύμβουλο μεγάλων επιχειρήσεων», αλλά και σε άνθρωπο «εθελοντικών» υπηρεσιών του Μεγάρου Μαξίμου, τακτοποιώντας «διάφορα ζητήματα», όπως γράφανε οι εφημερίδες εκείνης της περιόδου.
Αυτός λοιπόν ο «μυστικοσύμβουλος» του Μαξίμου και «φυτευτός» μεγαλοσύμβουλος των «ύποπτων» επιχειρήσεων Λαυρεντιάδη (τράπεζα PROTON), από τα 4.000 ευρώ ετήσια εισοδήματα μέχρι το 2014, επί ΣΥΡΙΖΑ έφτασε τα… 300.000 ευρώ!
Βέβαια, ματαλέμε, η Ν.Δ. συνήθως επικοινωνιακά «κοιμάται», γιατί αν δεν κοιμόταν, στην περίπτωση Φουρθιώτη, θα έτριβε στα μούτρα του ΣΥΡΙΖΑ, την περίπτωση Πετσίτη και θα… ξόφλαγε!
Καθόσον αυτά τα «φρούτα», Φουρδιώτιδες και Πετσίτες, βρίσκουν έδαφος και ευδοκιμούν στα μεγάλα κόμματα, στα κόμματα εξουσίας. Παλιότερα στο ΠΑΣΟΚ, αργότερα σε ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.
Κι αυτά τα άτομα γίνονται αφορμές δημόσιας πολιτικής αντιπαράθεσης, αντί να παραμείνουν αποκλειστική τηλεοπτική «τροφή» για τις Κατίνες και τους Κατίνους της ελληνικής τηλεόρασης.
Κατάντια της πολιτικής και δυστυχώς και κάποιων πολιτικών μας, που καταναλίσκονται σε τέτοιες περιπτώσεις, λόγω της προσωπικής τους πολιτικής ανεπάρκειας.

Λ.Σ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top