Ένας μεγάλος αριθμός επώνυμων αρτινών ΠΑΣΟΚων, αποκόπηκαν οριστικά από τον κοινωνικό και πολιτικό κορμό στον οποίο αναδείχτηκαν και ακολουθούν άλλους δρόμους, βλέποντας ότι η πορεία του σημερινού ΚΙΝΑΛ οδηγεί τον κεντρώο χώρο, σε ένα ρόλο «παλάντζας», συμπράττοντας ανάλογα των συγκυριών και των πολιτικών συσχετισμών.

Βρίσκονται σε ένα «σταυροδρόμι» που οδηγεί:
Πρώτον, σε ενσωμάτωση στη Ν.Δ. ή στον ΣΥΡΙΖΑ.
Δεύτερον, σε ίδρυση νέου κεντρώου κόμματος.
Τρίτον, σε επαναπροσέγγιση στο Κίνημα Αλλαγής, υπερβαίνοντας προσωπικές ανασφάλειες, εγωισμούς, στεναχώριες και πικρίες του τελευταίου διαστήματος.
Οι πρόσφατες δε εσωκομματικές εκλογές, για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, «αποκάλυψαν» δεκάδες περιπτώσεις πρώην στελεχών του τοπικού ΠΑΣΟΚ, να συστεγάζονται πλέον στον εν λόγω πολιτικό φορέα.
Προφανέστατα αντιδρούν στην τακτική της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά, που επενδύει στο κυνήγι ψήφων… «τιμής ένεκεν», αντί ψήφων που θα αναδείξουν το χώρο σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων, σε καθαρό εξισορροπητικό ρόλο έναντι τόσο της Ν.Δ., όσο και του ΣΥΡΙΖΑ.
Ενδεχομένως και να περιμένουν αλλαγή ηγεσίας, για να επανακάμψουν!
Όμως αν αυτό αργήσει, ο χώρος του Κέντρου θα αλωθεί και θα… εξαφανισθεί.

Λ.Σ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top