Τα επιδόματα κοινωνικού χαρακτήρα, πρέπει να απευθύνονται σε οικονομικά ευάλωτους συνανθρώπους μας, με μικρά εισοδήματα κι όχι σε εκ συστήματος ανέργους ή μακροχρόνια ανέργους, που δεν «ψάχνονται» και πολύ για να βρούνε εργασία.

Αλλά αυτά τα επιδόματα σίγουρα «πιάνουν τόπο» όταν πάνε σε χαμηλοσυνταξιούχους, σε εκείνους τους ανθρώπους που κράτησαν όρθια τα νοικοκυριά, τόσο στην περίοδο της οικονομικής κρίσης, όσο και σε αυτή της υγειονομικής κρίσης, που τώρα διανύουμε.

Στους χαμηλοσυνταξιούχους που επί Ν.Δ. δεν είδαν ούτε ένα ευρώ στην τσέπη τους.

Αντίθετα δίνονται επιδόματα σε εκείνους που προσφέρουν «μαύρη εργασία» ή που προτιμούν αυτό το επίδομα, παρά να δουλεύουν για ένα έως δύο κατοστάρικα παραπάνω, που θα εύρισκαν δουλεύοντας κανονικά.

Ρουμάνος που του ζητήσαμε να εργαστεί κάποια μεροκάματα, δηλώνοντάς τον κανονικά, μας είπε «όχι», γιατί θα χάσει το επίδομα που παίρνει!!!

Τα ίδια μας είπε και ένας Αλβανός.

Μήπως η περίπτωσή τους λέει κάτι για τους κυβερνώντες;

 

Λ.Σ.

 

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top