Αν είχαν έστω και λίγο «τσίπα», ούτε σαν σκέψη δεν θα έπρεπε να μιλάνε για κοινωνικό μέρισμα 250 € στους χαμηλοσυνταξιούχους.

Από τους οποίους, εντελώς απάνθρωπα, τους έκοψαν το ΕΚΑΣ (Με απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και με την ανοχή – σιωπή όλων των άλλων κομμάτων), κάπου 2.500 € το χρόνο.

Από τους οποίους χαμηλοσυνταξιούχους, το ίδιο απάνθρωπα τους παρακρατούν παράνομα τα αναδρομικά που δικαιούνται, παρά την τελεσίδικη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, ενώ τα έδωσαν στους… υψηλοσυνταξιούχους!

Οι οποίοι χαμηλοσυνταξιούχοι κράτησαν όρθιες τις οικογένειές τους στα δέκα χρόνια της οικονομικής κρίσης και τα κρατούν όρθια και  τα δύο τελευταία χρόνια, της πανδημίας του κορωνοϊού.

Είναι οι μόνοι έλληνες πολίτες, που δεν πήραν ούτε ένα ευρώ, την περίοδο της πανδημίας, ενώ σκορπίστηκαν 40 δις σε όλους τους άλλους.

Μέρισμα… 250 €, μέρισμα… ΞΕΦΤΙΛΑ!

Καλά… δεν ντρέπονται;

Τους δίνουν τα μισά, από εκείνα που δίνουν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης, ενός επιδόματος που  ενισχύει τη «μαύρη εργασία» και την τεμπελιά;

 

Λ.Σ.

 

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top