Παρά τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ότι οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2023, όλη η χώρα, όλα τα κόμματα, όλοι οι έλληνες πολίτες, ζουν και κινούνται σε ρυθμούς… ΚΑΛΠΗΣ, εντός του 2022.

Η κυβέρνηση «άναψε όλες τις μηχανές της», προς αυτή την κατεύθυνση και τα κόμματα ήδη έστησαν τα εκλογικά τους «μαγειρεία»

Τα (προεκλογικά)επιδόματα ανθοφορούν για όλους και για όλα, η κυβερνητική μηχανή αυξάνει στροφές και η άλα… ΣΥΡΙΖΑ, κωλοτούμπα του Κυριάκου, περί εξάντλησης της τετραετίας, αντί πρόωρων εκλογών τον Σεπτέμβριο, όπως πρόβλεπαν  υπουργοί και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, έχουν γίνει πια ανέκδοτα στο διαδίκτυο.

Αλλά και τα περί σταθερότητας, που υποτίθεται χρειάζεται η χώρα τους επόμενους μήνες, κανέναν πλέον δεν πείθουν.

Έρχεται ένα «συννεφιασμένο» φθινόπωρο, λόγω πολέμου και των συνεπειών του (ενέργεια, ακρίβεια κ.α.) και θα ακολουθήσει ένας βαρύτατος, από κοινωνικά προβλήματα, χειμώνας, που καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να αντέξει.

Που σημαίνει, αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν αναζητήσει ανανέωση κυβερνητικής εντολής, εντός του Φθινοπώρου, τότε σχεδιάζει την «απόδρασή του», από την εξουσία, αφήνοντας άλλους να  βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά, με το σκεπτικό, ότι και οι επόμενοι «θα φάνε τα μούτρα τους» και ο ίδιος σύντομα θα επανέλθει.

Όμως τα δείγματα γραφής του σημερινού πρωθυπουργού, δεν επιτρέπουν τέτοιες «ύπουλες» πολιτικές σκοπιμότητες.

Όπως και να χει, το 2022, άντε αρχές του 2023, θα έχουμε εκλογές, χωρίς αυτό και να σημαίνει ότι θα έχουμε και πολιτική σταθερότητα, αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε για τις… «καταιγίδες» που μας έρχονται.

 

Λ.Σ.

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top