Δύο κοινωνικές τάξεις και μάλιστα οι πολυπληθέστερες είναι τα μόνα θύματα, της τελευταίας δεκαετίας των μεγάλων κομμάτων εξουσίας Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμαστε στους Χαμηλοσυνταξιούχους και τους Μικρομεσαίους.

Στους μεν πρώτους η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ανερυθρίαστα και απάνθρωπα, τους έκοψε το ΕΚΑΣ, ένα σημαντικό βοήθημα, για την κάλυψη βασικών αναγκών τους.

Στους Μικρομεσαίους, η ίδια κυβέρνηση, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τους φόρτωσε με δεκάδες φόρους – χαράτσια και τους γονάτισε στην ψύχρα, για να κάνει μπάνκα και να καμαρώνει στη συνέχεια για το ταμείο που άφησε, ξεζουμίζοντας στο σύνολό τους, τους εν λόγω επαγγελματίες.

Αλλά η ανάλγητη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν περιορίστηκε μόνο στην φοροεπιδρομή σε βάρος των Μικρομεσαίων, προχώρησε και σε αβασάνιστες κατασχέσεις των τραπεζικών τους λογαριασμών, για οφειλές τους προς το δημόσιο, με αποτέλεσμα, να μπούνε πάνω από 300.000 λουκέτα σε όλη τη χώρα.

Κι ενώ οι Μικρομεσαίοι «στέγνωσαν» από «ρευστό», η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, εξίσου απάνθρωπα, αρνήθηκε την πρόταση του υπουργού της επί των Οικονομικών ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ για καθιέρωση «ακατάσχετου επαγγελματικού λογαριασμού», μέχρι σημείου να τον καθαιρέσει και από το αξίωμά του.

Και στις δύο αυτές περιπτώσεις η Ν.Δ. «επένδυσε» προεκλογικά στις εκλογές του 2019 τις οποίες και πανηγυρικά κέρδισε.

Κέρδισε εξαπατώντας με τη σειρά της, τόσο τους Χαμηλοσυνταξιούχους , μη επαναφέροντας το ΕΚΑΣ, όσο και τους Μικρομεσαίους, μη καθιερώνοντας τον «ακατάσχετο επαγγελματικό τραπεζικό λογαριασμό», αναγκαία προϋπόθεση, για να λειτουργήσει στοιχειωδώς και σε περιόδους απανωτών κρίσεων η δεινοπαθούσα τάξη των Μικρομεσαίων.

Οι εκλογές έρχονται, πρόωρες ή κανονικές και οι δύο αυτές εξαπατηθείσες κοινωνικές τάξεις, αναμένουν από τη σημερινή κυβέρνηση της Ν.Δ. και πρίν έρθει η ώρα της κάλπης, να επανορθώσει τις προαναφερόμενες αδικίες.

Να επαναφέρει το ΕΚΑΣ και να καθιερώσει επιτέλους τον «ακατάσχετο επαγγελματικό τραπεζικό λογαριασμό», με υποφερτούς αστερίσκους και όχι όπως λειτουργεί σήμερα, προκαλώντας ασφυξία σε όλους τους επαγγελματίες του τόπου μας.

 

Λ.Σ.

 

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BLACK HEART PROCCESSION , τους ELEPHANT και τους διοργανωτές.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top