Η πρωτοβουλία του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΟΥΛΙΑΡΑ, να απευθυνθεί με επιστολή του στον πρωθυπουργό της χώρας αλλά και προς τους τοπικούς βουλευτές, το Δήμαρχο Αρταίων και άλλων αρμοδίων, ζητώντας την αναστολή πληρωμών των υποχρεώσεων προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία των «πληγέντων» επαγγελματιών για τα έργα του Open Mall της Άρτας, πρέπει να εκτιμηθεί ανάλογα από όλον τον εμπορικό κόσμο αλλά και από όλους τους κατοίκους της περιοχής μας.

Τι ζητάει ο κ. Χουλιάρας;
Ζητάει ΑΝΑΣΤΟΛΗ των πληρωμών και όχι ΔΙΑΓΡΑΦΗ.
Διότι οι «πληγέντες» για πάρα πολλούς μήνες, δεν μπορούν να λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους, δεν μπορούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι κάποιοι από αυτούς ίσως καταλήξουν να κλείσουν και τα καταστήματά τους.
Και ο Παρατηρητής είναι θύμα αυτών των έργων, μέχρι σημείου να μην λειτουργούν τα γραφεία του, γιατί τα μπάζα και τα υλικά, έχουν στην κυριολεξία κλείσει την πρόσβαση στον χώρο, καθιστώντας απροσπέλαστη την επίσκεψη σε αυτά.
Τα ίδια ακριβώς προβλήματα αντιμετωπίζουν και όλοι οι άλλοι που δραστηριοποιούνται στην περιοχή που γίνονται τα έργα.
Βέβαια η επιστολή του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου προς τον Πρωθυπουργό, περισσότερο έχει συμβολικό χαρακτήρα, αλλά με την πιθανή επίσκεψή του στην πόλη μας, στις 9 Μαϊου, ενδεχομένως το εν λόγω αίτημα άμεσα να ικανοποιηθεί.
Όπως και να χει, η πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας, είναι κίνηση ευθύνης για ένα αίτημα, υπεράνω κομμάτων και κομματικών ευαισθησιών και δεν προσφέρεται για αυθαίρετες ή μικρόψυχες ερμηνείες.

«Π»

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top