Είπε «όχι» η ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ στο ρόλο της Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σε επίπεδο κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης στη Βουλή, εν όψει των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης, αλλά και των υποχρεώσεων αυτού του κόμματος στην εκπροσώπησή του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ένα «όχι» που λογικά οδηγεί στην εκτίμηση ότι η κ. Γεροβασίλη ενδέχεται να έβαλε πλώρη για την… ηγεσία, συμμετέχοντας στην κούρσα διαδοχής που βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Και για εμάς του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» πέραν του γεγονότος ότι η ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ είναι αρτινιά, ήταν και στενή συνεργάτιδα του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ήταν και είναι ήπιων τόνων, εκφράζονταν χωρίς τοξικότητα και υπέρμετρους λαϊκισμούς, δεν ήταν εχθροπαθής, ήταν και είναι δημοφιλής και κοινής αποδοχής στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και λογικά αναμένεται να διαδραματίσει και κομβικό ρόλο στις εξελίξεις αυτού του κόμματος.

Κοντολογίς πιστεύουμε ότι από τους περισσότερους από αυτούς που «διαγωνίζονται» για την κομματική ηγεσία, η Όλγα είναι… παρασάγγας η καλύτερη περίπτωση!

Τέλος το γεγονός ότι αρνήθηκε την Προεδρία της Κ.Ο., που θα την απέκλειε από την κούρσα της διαδοχής, μας οδηγεί στο λογικό συμπέρασμα ότι ίσως να διεκδικήσει την ηγεσία και με αξιώσεις, πολύ περισσότερες από όλους τους εν δυνάμει αντιπάλους της, αν δεν παιχτούν παρασκηνιακά «παιγνίδια». Θα δούμε. Είναι στο χέρι της!

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top