Μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το Δήμο Αρταίων, από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα χρονικά περιθώρια είναι πλέον απαγορευτικά για συνέχιση βολιδοσκοπήσεων σε επίπεδο προσώπων, το ενδιαφέρον είναι περιορισμένο, έως και μηδενικό και η ανάγκη συμμετοχής αυτών των δύο κομμάτων στην εκλογική αναμέτρηση, τουλάχιστον για το Δήμο Αρταίων, έχει  χαρακτηριστεί ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.
Όμως αυτή η συμμετοχή για να έχει πολιτική και κομματική ουσία και προοπτική, πρέπει να είναι και ΕΠΙΣΗΜΗ.
Χωριστά ή μαζί, αυτά τα δύο κόμματα πρέπει να έχουν παρουσία στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.
Πρέπει να προσφέρουν επίσημα την κομματική τους στήριξη, σε υποψηφίους και συνδυασμούς που καλύπτουν το χώρο τους,  το χώρο της Κεντροαριστεράς, με συμμετοχή και των αυτοδιοικητικών στελεχών τους.
Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι τις τελευταίες ημέρες, στα κομματικά όργανα ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, επικράτησαν οι απόψεις της απλής λογικής και υιοθετήθηκαν οι φωνές της ενισχυμένης προοπτικής.
Και, επαναλαμβάνουμε, μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας… «λήγει η επιταγή» των δημοτικών εκλογών και θα δημοσιοποιηθούν οι οριστικές αποφάσεις αυτών των δύο κομμάτων (μαζί ή χωριστά), με επίσημη στήριξη.
Τέλος το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επιλογή για τα δύο αυτά κόμματα, για να διεκδικήσουν το Δήμο Αρταίων και καμιά προοπτική και δυνατότητα δεν προκύπτει, ικανή να αλλάξει αυτή την πραγματικότητα, η λογική οδηγεί στην εκτίμηση της επίσημης στήριξης της υποψηφιότητας της ΤΖΕΝΗΣ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ.
Μια στήριξη που δεν πρέπει να περιοριστεί σε μια απλή σχετική ανακοίνωση, αλλά και σε συμμετοχή προσώπων στο ψηφοδέλτιό της από αυτούς τους δύο κομματικούς χώρους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top