Εννιά άτομα, τα οποία στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχαν συμμετάσχει ως υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΛΑΓΚΑ, μας στείλανε μια επιστολή – διαμαρτυρία – καταγγελία, σε βάρος του, με αφορμή την στήριξη που πρόσφερε δημόσια στον υποψήφιο δήμαρχο Αρταίων ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΣΙΑΦΑΚΑ.

Ένα «κατεβατό» από έναν εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο, που πριν από πολλούς μήνες πήρε μεταγραφή για την παράταξη του κ. Τσιρογιάννη, με «αντιπαροχή» - μια αντιδημαρχία.
Και από οκτώ υποψηφίους τοπικών συμβουλίων, οι περισσότεροι εκ των οποίων συμμετέχουν στο νέο ψηφοδέλτιο του δημάρχου, για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Που σημαίνει τα εν λόγω άτομα, που απαριθμούν το 7-8% του συνόλου των υποψηφίων του Γιώργου Μπαλάγκα, δε «αγανάκτησαν» για την τοποθέτηση του τελευταίου υπέρ του κ. Σιαφάκα, αλλά για να προσφέρουν εκδούλευση στον νέο «αρχηγό» τους.
Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» δεν γίνεται «κανάλι» προεκλογικών παιγνιδιών υποψηφίων δημάρχων.
Η δημοτική παράταξη του κ. Μπαλάγκα έχει εν ενεργεία εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, που δικαιούνται να παίρνουν δημόσια θέση. Για αυτούς είμαστε στη διάθεσή τους!
Προεκλογικά παιγνίδια και μάλιστα τόσο χονδροκομμένα, που «βγάζουν μάτι» για τη σκοπιμότητά τους, ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» δεν έπαιξε ποτέ και ποτέ δεν θα παίξει.
Υπάρχουν άλλα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης πρόθυμα να τους εξυπηρετήσουν.
Για αυτόν τον λόγο δεν δημοσιεύουμε την εν λόγω επιστολή – διαμαρτυρία τους, αφ’ ενός μεν γιατί στερείται ουσίας και αφ’ ετέρου γιατί υπηρετεί σκοπιμότητες και εκφράζει πρόσωπα που «μετακόμισαν» ήδη στο στρατόπεδο του Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη.
Ε, εμείς δεν θα γίνουμε «παιγνίδι» τους!

Υ.Γ.: Αυτοί που υπογράφουν την εν λόγω καταγγελία, τα Μέσα Τοπικής Ενημέρωσης τώρα… έμαθαν την ύπαρξή τους;

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top