«Άφωνη έμεινε η τοπική κοινωνία από τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες εν όψει των δημοτικών εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου. Αφύσικες συμμαχίες, «εκπτώσεις» σε συνειδήσεις και κινήσεις απελπισίας διαμόρφωσαν το σκηνικό των εξελίξεων, με πρωταγωνιστές άτομα που έπαψαν προ πολλού να εκφράζουν πολιτικούς χώρους και ειδικότερα της Κεντροαριστεράς και της Κεντροδεξιάς».

Εννοώντας βέβαια τη συμμετοχή της μέχρι πρότινος υποψήφιας δημάρχου Αρταίων ΤΖΕΝΗΣ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου και έμμεσα του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, προερχόμενους από το χώρο της Κεντροαριστεράς.

Τα παραπάνω τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ, μιλώντας χθες στην αίθουσα «ΔΙΩΝΗ», στους 250 υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του «ΑΡΤΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΑΖΙ».

Και πρόσθεσε: «Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται, εννοώντας τον αντίπαλό του ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, ο – οποίος – όπως – είπε νοιώθοντας να τους πνίγει η ανάσα μας, έριξαν τις μάσκες τους, ποδοπάτησαν την προσωπική τους αυτοδιοικητική αξιοπρέπεια και ανερυθρίαστα προκαλούν τους αρτινούς πολίτες και ψηφοφόρους, όλων των πολιτικών και κομματικών δυνάμεων».

Και συνέχισε: «Εμφανής πλέον ο πανικός τους και αυτός ο πανικός τους, είναι η δική μας δύναμη. Προχωράμε, πάμε μπροστά, η νίκη είναι δική μας. Μας εμπιστεύεται η μεγάλη πλειοψηφία των συνδημοτών μας, γιατί είμαστε καθαροί, έντιμοι και διάφανοι στις πράξεις και τις ενέργειες μας. Πολιτευόμαστε με ήθος και πρόγραμμα! Αντίπαλος μας είναι μόνο τα συσσωρευμένα και οξυμένα ζητήματα και τα προβλήματα των συνδημοτών μας, που μας περιμένουν, μετά την αναμενόμενη εκλογική μας νίκη της 8ης Οκτωβρίου…».
Τέλος ο κ. Σιαφάκας έκλεισε την ομιλία του, λέγοντας: «Τα κωμικά που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στο στρατόπεδο των αντιπάλων μας, αφύπνισε περισσότερο την τοπική κοινωνία, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας εφησυχάζει. Οι απέναντί μας αποδείχτηκαν αδίστακτοι. Οφείλουμε εμείς με τον αγώνα μας και οι συνδημότες μας με την ψήφο τους, να τους δώσουμε την απάντηση που τους χρειάζεται και τους ταιριάζει…».

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ


 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top