Η πληροφορία ότι στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», τον υποψήφιο δήμαρχο Αρταίων ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ θα τον… προλογίσει η ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ, δεν… ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ.

ΦΙΛΕ αναγνώστη δεν στάθηκες… «τυχερός»! Μάθαμε όμως ότι στο φετινό «παζάρι» του Δήμου, θα έρθει… Τσίρκο! Βολεύεσαι με αυτό;

ΜΙΑ αγκαλιά ροζ τριαντάφυλλα στην Τζένη και μια διπλή αγκαλιά γιασεμί γαλάζια στον Δήμαρχο, θα πρέπει να στείλει ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ.

ΚΑΙ μια λαμπάδα, όσο το μπόι του Δημάρχου, στην Αγιά Σοφιά, μεγάλη η χάρη της Χριστόφορε, θα ήταν αμαρτία να μην ανάψεις!

ΑΛΗΘΕΙΑ Χριστόφορε παίζεις «στοίχημα»

ΑΣ σοβαρευτούμε και λίγο, γελώντας!

ΚI εδώ γελάνε όλοι κι όχι μόνο τα «παρδαλά κατσίκια». Ο Δήμαρχος ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, με ύφος 1.000 καρδιναλίων, μας είπε: Ανανεώσαμε τον συνδυασμό μας κατά… 75%!!!

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ! Ναι έκανε ανανέωση, σε ποσοστό όσων ΤΟΥ ΕΦΥΓΑΝ. Και του έφυγαν οι τρεις στους τέσσερις!

ΕΣΠΑΣΕ όλα τα ρεκόρ!!! Στις  δύο δε δημαρχιακές του θητείες, τα «βρόντηξαν«… 11 αντιδήμαρχοι, τους οποίους ο ίδιος επέλεξε! Τυχαίο; Όλοι αυτοί ήταν… ζουρλοπαντιέρες;

ΒΕΒΑΙΑ δικαιούται ένας υποψήφιος δήμαρχος, σαν καλόγερος του Μεσαίωνα, να βαπτίζει το κρέας, ψάρι, για να μην «αμαρτάνει» την περίοδο των νηστειών.

ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ και «την ανάγκη φιλοτιμία ποιούμενος».

ΔΕΝ δικαιούται όμως το 75% των αρτινών, να τους θεωρεί αφελείς!

ΘΥΜΑΣΤΕ «συντρόφια» του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ τη «συμφωνία κορυφής» ΠΑΠΑΛΕΞΗ – ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ, για να κατακτήσουν το… «Τσιρογιαννόκαστρο», το Δήμο Αρταίων;

ΘΥΜΑΣΤΕ «συντρόφια» τις θριαμβολογίες κάποιων αφελών του χώρους σας, που τότε μιλούσαν για… «προοδευτικό μέτωπο» κατά του… δημαρχοκατακτητή ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ!

ΘΥΜΑΣΤΕ «συντρόφια» ότι τότε ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» χαρακτήρισε αυτή την… «επανάσταση» κατά του Τσιρογιάννη, μπαρούφα και ανούσια;

ΚΑΙ να μη το θυμόμαστε αυτό λίγη αξία πλέον έχει. Οι δύο αυτοί «πολέμαρχοι» και «πολιορκητές» του Τσιρογιαννόκαστρου, έγιναν τώρα… «Φρούραρχοι Ασφαλείας» αυτού του… κάστρου!

ΜΑΛΙΣΤΑ κι εσύ αφελή σύντροφε τώρα… «σκάσε και κολύμπα»!

ΟΜΩΣ εμείς… συνεχίζουμε τον αγώνα, αλλά δεν ξέρουμε κατά ποιον πρέπει πλέον να τον κάνουμε!

ΠΑΜΕ παρακάτω! Θα μας πείτε κι εσείς του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» που ο νους σας κατεβάζει, δεν γίνατε «θύματα» αυτών των δύο;

ΔΕΜ είστε καλά αδέρφια και συντρόφια. Εμείς και τα «πιάσαμε» και είμαστε και του… Συστήματος της τοπικής διαπλοκής.

ΑΛΛΑ είμαστε μεγαλοπρεπείς… φτωχομπινέδες. Του… 50άρικου που λέμε!

ΕΝΩ άλλοι, έχουν… «τιμή», πετυχαίνουν… «τιμή»!

ΚΑΙ το… «η τιμή, τιμή δεν έχει», είναι για τα κορόϊδα!

ΕΙΝΑΙ σαν εκείνο το βλακώδες των ελληνικών ταινιών: «ΦΤΩΧΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙΜΙΟΣ».

ΤΗΝ ημέρα που ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» μοίρασε «συγνώμες», με αφορμή το «Γάμο» Τσιρογιάννη – Ταπραντζή, μετά από οκτώ χρόνια δεχτήκαμε τηλέφωνο από την ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ. Είπαμε πολλά, αλλά δεν θα σας πούμε τίποτα.

ΘΑ πούμε όμως κάτι σε εκείνους που μας  λένε ότι: «Από τότε που βγήκε το συγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο»!

ΕΜΕΙΣ πιστεύουμε ότι: Το να κάνεις λάθος, είναι  ανθρώπινο, το να μην το αναγνωρίζεις το λάθος σου και το να μη ζητάς συγνώμη, είναι… απάνθρωπο και απολίτιστο!





 



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top