Είναι μόλις 27 χρονών. Από έφηβος είχε προβληματισμούς και αγωνίες για το μέλλον του.
Είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και τις επιλογές του.

Το νεαρό της ηλικίας του δεν τον παρέσυρε περισσότερο προς τις εφηβικές του αδυναμίες και τα ενδιαφέροντα των συνομήλικών του.
Μοίραζε το χρόνο του, χωρίς και να στερείται τις χαρές της νιότης του.
Από μικρός έβαζε προσωπικούς στόχους και τους πετύχαινε.
Δούλευε από 14 χρονών σε καταστήματα εστίασης και στη συνέχεια στο ταξί του πατέρα του.
Αναφερόμαστε στον ΘΩΜΑ - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΑΣΤΟΥΛΗ, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Ζηρού, με τον συνδυασμό «Μαζί για τον Πολίτη» και υποψήφιο Δήμαρχο τον ΓΙΩΡΓΟ ΖΥΓΟΥΡΗ.
Αλλά ας αφήσουμε τον ίδιο να αυτοσυστηθεί, λέγοντάς μας:

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Φιλιππιάδα, αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο της περιοχής και σπούδασα στο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η αγάπη μου για τις Ένοπλες Δυνάμεις και ειδικότερα την Ελληνική Αστυνομία, με οδήγησε να καταταγώ στο Σώμα και πλέον υπηρετώ ως Ειδικός Φρουρός».

Ξεκίνησες τη θητεία σου με ένα σοβαρό ατύχημα;

«Ναι, τραυματίστηκα σοβαρά εν ώρα υπηρεσίας σε ενέδρα οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού σε αγώνα βόλεϊ.  Δέχτηκα σοβαρό κτύπημα, που με οδήγησε σε περιπέτειες, μεταξύ ζωής και θανάτου.
Κέρδισα αυτή τη μάχη, εννοείται χάρη και στη βοήθεια των γιατρών μου. Συνεχίζω τη ζωή μου κανονικά με την ίδια αποφασιστικότητα, να την κερδίσω».

Ποιοι λόγοι σε οδήγησαν στην απόφαση να ασχοληθείς με τα κοινά και ειδικότερα με το Δήμο Ζηρού;

«Το προσωπικό μου ενδιαφέρον για τον τόπο μου και τους συμπολίτες μου, ήταν πάντοτε έντονο. Και αυτό το ενδιαφέρον μου, με οδήγησε και σε αυτή την απόφαση».

Με στόχους:

«Την συμβολή μου και την ενεργό συμμετοχή μου εκεί που είναι το κέντρο λήψης των αποφάσεων, για το μέλλον μας, στο Δήμο Ζηρού».

Και με ποιες προσδοκίες;

«Να ξαναβρεί ο τόπος μου το δρόμο της προόδου και της ευημερίας. Είναι ένας ευλογημένος τόπος, με πολλές δυνατότητες και προοπτικές κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης. Είναι το σταυροδρόμι τριών νομών και πρέπει να γίνει προορισμός αυτών των τριών νομών κι όχι μόνον.
Οι νέοι συνδημότες μου, έχουν όνειρα και οράματα, έχουν προχωρημένες ιδέες άσκησης της τοπικής εξουσίας, έχουν δύναμη και αποφασιστικότητα να παλέψουν για τις ζωές τους και για το μέλλον τους.
Αυτόν τον κόσμο θέλω να εκφράσω εντός και εκτός του Δήμου Ζηρού, τις νέες και τους νέους της περιοχής μας θέλω να υπηρετήσω ως δημοτικός σύμβουλος».

Το προσωπικό σας μήνυμα;

«Με περίσσευμα δύναμης και αποφασιστικότητας, για προσφορά, ζητώ την ψήφο των συνδημοτών μου με την υπόσχεση ότι δεν θα διαψεύσω τις προσδοκίες τους στο πρόσωπό μου. Πιστεύω ότι ως νέος, δικαιούμαι τον 1 εκ των 4 «σταυρών», που επιτρέπεται και αισιοδοξώ ότι θα τον πάρω. Πιστεύω στη νίκη του συνδυασμού μας, στη νίκη του επικεφαλής υποψηφίου δημάρχου ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΥΓΟΥΡΗ, πιστεύω και στην εκλογή μου και εκ των προτέρων σας ευχαριστώ»!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top