Η επιστροφή του παλαίμαχου αυτοδιοικητικού ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΗΛΑ στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, για το Δήμο Αρταίων, ήταν η πιο ευχάριστη, αλλά και η πιο ενδιαφέρουσα ΕΚΠΛΗΞΗ, σε επίπεδο όλων των συνδυασμών που συμμετέχουν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

Ευχάριστη, γιατί ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΗΛΑΣ τους γνωρίζει όλους, τον γνωρίζουν όλοι, είναι ο αγαπητός όλων.
Έκπληξη, γιατί έθεσε τον εαυτό του σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση, συμμετέχοντας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΙΑΦΑΚΑ, στέλνοντας ένα μήνυμα συσπείρωσης όλων εκείνων που πιστεύουν ότι ο Δήμος Αρταίων πρέπει να ξαναβρεί το δρόμο του, προς την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής μας.
Και αυθαίρετα και χωρίς ίχνος υπερβολής, ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΗΛΑΣ είναι από εκείνους τους αρτινούς, που νοσταλγούν τις δημιουργικές εποχές του αείμνηστου Δημάρχου ΚΩΣΤΑ ΒΑΓΙΑ.
Είναι από εκείνους τους συμπολίτες μας, με πλούσιο βιογραφικό, με τεράστιες αυτοδιοικητικές γνώσεις και εμπειρίες, χρήσιμες και απαραίτητες, έναντι των προκλήσεων των καιρών που διανύουμε και την ανάγκη και των σημερινών απαιτήσεων της τοπικής κοινωνίας.
Οι αρτινοί, σε αυτή την αναμέτρηση, είναι βέβαιο ότι δεν θα «τσιγκουνευτούν» τον έναν από τους 4 σταυρούς που δικαιούνται να βάλει ο καθένας μας στο ψηφοδέλτιο του.
Θα είναι και μια επιβράβευση για αυτή την επιστροφή του ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΗΛΑ, στα κοινά του τόπου μας.

Β.Σ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top