Μετά από τρεις υγιεινούς προεκλογικούς περιπάτους, ο δήμαρχος ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΙΓΔΟΣ, πρέπει να νοιώθει ικανοποιημένος που χειρίστηκε τις τύχες του δήμου Γ. Καραϊσκάκη, με αποτελέσματα ιδιαίτερα θετικά στα προβλήματα της καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής του, αλλά και σε εκείνα που αφορούν την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.

Κι όλα αυτά σε πραγματική θητεία ούτε τριών χρόνων, καθόσον ανέλαβε τα καθήκοντά του σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης και μνημονίων, για πέντε συνεχόμενα χρόνια και συνέχισε για δύο ακόμη χρόνια με την υγειονομική κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού.
Όμως όλα αυτά πέρασαν, ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΙΓΔΟΣ με ανανεωμένη την λαϊκή εντολή, θα υπηρετήσει το Δήμο Γ. Καραϊσκάκη και την επόμενη πενταετία, μια θητεία που είναι εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες και προσφέρεται για παραγωγή έργου, που θα αποτυπώσει το διάβα του, που θα αφήσει την προσωπική του σφραγίδα.
Μια σφραγίδα που πρέπει να είναι και ανεξίτηλη για τον ίδιο και για εκείνους που του εμπιστεύτηκαν τις τύχες τους.
Σε αυτές τις περιπτώσεις η ευχή που ταιριάζει, είναι γνώριμη:
«ΚΑΙ.. ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ»!
Στην ελληνική πολιτική τα μετερίζια είναι πολλά.
Και ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΙΓΔΟΣ έχει τη δυνατότητα και πλέον και την εμπειρία να τα υπηρετήσει ουσιαστικά και αποτελεσματικά.
Και θέλουμε να πιστεύουμε ότι μετά το πέρας της 3ης θητείας του, θα αλλάξει… μετερίζι.
Ότι ήταν να προσφέρει στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης το πρόσφερε ήδη και με τους παραπέρα ορίζοντες ορθάνοιχτους για τον ίδιο.
Το μόνο που του… «απαγορεύεται» είναι η απομάκρυνσή του από τα κοινά.

Β.Σ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top