Η συμμετοχή του γιατρού – καρδιολόγου ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΙΛΙΟΓΚΑ, στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ και η πανηγυρική εκλογή του, με μηδενική προβολή και παρουσία της υποψηφιότητάς του καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, είναι από τα σπάνια φαινόμενα που καταγράφει η ιστορία για το Δήμο Αρταίων.

Δεν ζητούσε την ψήφο από κανέναν, πορεύτηκε αθόρυβα, σεμνά και… ντροπαλά, πολλοί φίλοι, γνωστοί, πελάτες του, αλλά και συγγενείς του δεν γνώριζαν καν ότι είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
Κι όμως εκλέχθηκε στις πρώτες θέσεις.
Οι αρτινοί δημότες αναγνώρισαν και επιβράβευσαν με την ψήφο τους τον ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΙΛΙΟΓΚΑ, για την κοινωνική και επαγγελματική του προσφορά στα τοπικά δρώμενα.
Τίμησαν τον «εθελοντή» της ανθρωπιάς, το γιατρό της «καρδιάς» μας, τον ανιδιοτελή, με την ευρεία έννοια της λέξης, συνδημότη μας.
Αναγνωρίστηκε η αξία του, μια αξία που δεν μπαίνει σε «ζυγαριά», δεν μπαίνει στην κρίση καμιάς αναμέτρησης, καμιάς δοκιμασίας διαγωνιστικού χαρακτήρα.
Η εκλογή του ήταν «εκτός συναγωνισμού», την κέρδισε με την αξία του κι όπως λέει και κάποιο τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη, «… κι όχι με ξένες πλάτες»!
Τέλος για την περίπτωση του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΙΛΙΟΓΚΑ, οφείλουμε να προσθέσουμε και κάτι ακόμα: Δέχτηκε να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Τσιρογιάννη, αποκλείοντας εκ των προτέρων οποιοδήποτε… αξίωμα στην περίπτωση νίκης του συνδυασμού.

Λ.Σ.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top