Σε 50 περίπου ημέρες ο νικητής των πρόσφατων δημοτικών εκλογών ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ αναλαμβάνει το «τιμόνι» του Δήμου Αρταίων.

Την 1η Ιανουαρίου 2024 θα είναι ο «καπετάνιος» του «σκάφους» της τοπικής εξουσίας για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Τελειώνουν οι μέρες του ταξιδιού του «μήνα του μέλιτος» για την εκλογική του νίκη και τα «κεφάλια μέσα», τόσο του ιδίου, όσο και των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της παράταξής του.
Αναλαμβάνουν τις τύχες μας χωρίς καμιά περίοδο χάριτος και με μηδενική ανοχή όσον αφορά την ορθή και αποτελεσματική άσκηση της εξουσίας τους, που τους εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους οι δημότες του Δήμου Αρταίων.
Και τούτο, γιατί ήταν στα δημοτικά πράγματα τα τελευταία εννιά χρόνια, γνωρίζουν τα ζητήματα και τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή μας, δεν έχουν ανάγκη ενημέρωσης και προσαρμογής.
Που σημαίνει, σήκωμα των μανικιών και δουλειά, δουλειά, δουλειά!!!
Χωρίς στριφογυρίσματα από εδώ και από εκεί, χωρίς παγώματα προεκλογικών υποσχέσεων, χωρίς αδικαιολόγητο χάσιμο χρόνου.
Γιατί αν σπαταληθεί χρόνος με τους τύπους κι όχι με την ουσία, αν ο χρόνος αναλωθεί σε λεξιθηρίες, τότε θα αρχίσουν τα δύσκολα, όπως η αμφιβολία, η δυσπιστία, η απογοήτευση και ο κλονισμός της εμπιστοσύνης των πολιτών και μοιραία η κατάσταση θα καταλήξει μη αναστρέψιμη.
Τέλος οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί μας άρχοντες θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι η απόσταση μέχρι να πάρει ανάποδες «στροφές» ο δημότης, είναι… «ένα τσιγάρο δρόμος»!

Β.Σ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top