Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων η κα Ταπραντζή… «αφελώς» (δήθεν) ρώτησε το Δήμαρχο κο Τσιρογιάννη: «Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ έγραψε ότι φαγώθηκαν λεφτά στην περίπτωση του ΞΕΝΙΑ… Τι συμβαίνει;»

Και ο δήμαρχος «πασών των δημαρχιών», απάντησε με ύφος… καρδιναλίου: «Δεν διαβάζω ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ…»! Κι έσκασε και ένα χαμόγελο αλά… Αλέν Ντελόν!
Και κάποιοι… «υποτακτικοί» «ζήλεψαν» το ηγετικό… «μεγαλείο» του και κάνανε το ίδιο. Χασκογέλαγαν!
Πρίν από καιρό κάποιος αρτινός πολιτευτής, επειδή κάποια παραπολιτικά σχόλια της συναδέλφου «ΗΧΩ της ΑΡΤΑΣ», για το πρόσωπό του, ενόχλησαν, αντέδρασε, λέγοντας το κωμικό: «Κατά τύχη έπεσε στα χέρια μου η εφημερίδα σας, και διάβασα… κ.λ.π. κ.λ.π…»!
Ενώ ο ίδιος πολιτευτής σχεδόν καθημερινά βομβάρδιζε την εν λόγω συνάδελφο με προσωπικά του κείμενα και τα οποία δημοσιεύονταν και… ΑΔΑΠΑΝΩΣ!
Δύο ατάκες, εξίσου κωμικές έως και φαιδρές, από δύο πρόσωπα που ασχολούνται ή λένε ότι φιλοδοξούν να υπηρετήσουν τα κοινά της περιοχής μας.
Δύο απαξιωτικές ατάκες, για δύο τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, τον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» και την «ΗΧΩ της Άρτας», με ιστορία και παρουσία μισού αιώνα και βάλε (για το δεύτερο), από δύο, που επαναλαμβάνω… πολιτεύονται!
Τι να πούμε παραπάνω από τούτο και ειδικότερα για το Δήμαρχο Αρταίων: Ένας δήμαρχος ή βουλευτής ή περιφερειάρχης ή πρόεδρος κάποιου τοπικού Φορέα, Συλλόγου ή Επιτροπής για τα… αδέσποτα, ΟΦΕΙΛΕΙ να σέβεται ΟΛΑ τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, όσο παίζουν κάποιο ρόλο στα κοινά. Αν πάψουν να ασχολούνται με τα κοινά, τότε και τα Μέσα Ενημέρωσης ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. Τότε μόνο μπορούν να τα βρίζουν, να τα απαξιώνουν, να τα σιχτιρίζουν.
Εκτός κι αν… «ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ» και… «ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ» μπλέχτηκαν με την πολιτική.

«ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ»  

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top