Υπάρχει διαζύγιο μεταξύ συζύγων λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.

Τώρα υπάρχει και πολιτικό… διαζύγιο «λόγω ασυμφωνίας… αντιπολίτευσης»!
Τι θέλουμε να πούμε;

Συναντηθήκαμε τυχαία με τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης του συνδυασμού του ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΣΩΤΗΡΗ ΧΡΗΣΤΟΥΛΗ και στα όρθια τον ρωτήσαμε:

«Ακούσαμε και διαβάσαμε ότι πήρατε και παίρνετε αποστάσεις από την αντιπολίτευση που ασκεί ο πρώην δήμαρχος. Έτσι είναι και αν ναι, γιατί;».

Και η απάντησή του: «Τα ζητήματα και τα προβλήματα του δήμου Αρταίων είναι κοινά και πρέπει να μας ενώνουν και όχι να μας διχάζουν. Ο συνδυασμός μας «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» με την ψήφο των συνδημοτών μας βρέθηκε στην αντιπολίτευση, κάτι που λογικά δεν μας ικανοποίησε. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως μας φταίνε οι αντίπαλοί μας και πολύ περισσότερο οι δημότες μας. Αντί να περιοριστούμε στην αυτοκριτική μας, στα λάθη μας και στο τι δεν πράξαμε σωστά, ώστε να χάσουμε την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας, από την επομένη των τελευταίων δημοτικών εκλογών κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και για θέματα που στερούνται σοβαρότητας, λογικής και ουσίας. Κρίνουμε τις επιλογές των συνεργατών του νέου δημάρχου, που είναι αναφαίρετο δικαίωμά του, κρίνουμε ακόμα πιθανές, απίθανες και βέβαιες προσλήψεις εργαζομένων και ασχολούμαστε με ανούσια ζητήματα που κανέναν δεν αφορούν. Είμαι 30 συνεχή χρόνια δημοτικός σύμβουλος, συμμετείχα σε 8 εκλογικές αναμετρήσεις και εκλέχθηκα σε όλες, έζησα από κοντά 3 δημάρχους Αρταίων και ποτέ δεν… «έζησα» αντιπολίτευση, εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου χωρίς να δίνει μια εύλογη πίστωση χρόνου τουλάχιστον 12 μηνών στην κάθε νέα δημοτική αρχή. Αυτός ο κανόνας που πρέπει να ακολουθείται από κάθε υπεύθυνη δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης, τελευταία παραβιάζεται συνεχώς και για ασήμαντες αφορμές από την «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ…».

Και πρόσθεσε: «Όταν κερδίσαμε τον Κώστα Βάγια στις εκλογές του 2002, ως αντιδήμαρχος του τότε δημάρχου Παναγιώτη Οικονομίδη, από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε τις τύχες του Δήμου Αρταίων και πάνω από τρεις μήνες, είχα στενές επαφές με τον ηττημένο δήμαρχο (Κώστα Βάγια) και τον συμβουλευόμουνα για όλα και μέχρι να βρω τα δικά μου πατήματα. Υπήρξε απόλυτη συνεργασία και όχι αβασάνιστη αντιπαλότητα και αντιπολίτευση, κάτι που δεν είναι σωστό και ωφέλιμο να συμβαίνει, όπως τελευταία γίνεται στο δήμο μας».

Αυτά από το Σωτήρη Χρηστούλη και τα συμπεράσματα δικά σας!

Β.Σ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top