Στη σελίδα στο Facebook του συνδυασμού ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ του πρώην δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη, με «περισσή» και προσποιητή αφέλεια, ενώ υπάρχει περισσή γνώση, ρωτάει: «Ποιος είναι ο συγγραφέας του βιβλίου, για το οποίο η ΔΕΥΑΑ προτίθεται να αγοράσει 500 αντίτυπα για τη βιβλιοθήκη της, ενώ συνήθως αγοράζονται 30;».

Λέμε λοιπόν στον πρώην δήμαρχο και ας γνωρίζει και για το βιβλίο και για τον συγγραφέα και για το περιεχόμενό του, αλλά παριστάνει τον ανήξερο!!!

Διότι:

1. Για αυτό ακριβώς το βιβλίο έστειλε και προσωπικό του χαιρετισμό (!!!).
2. Το βιβλίο και το γνωρίζει πολύ καλά αφορά την 28χρονη αυτοδιοικητική πορεία του αείμνηστου αναμορφωτή δημάρχου Αρταίων ΚΩΣΤΑ ΒΑΓΙΑ, ο οποίος, διετέλεσε 12 χρόνια δήμαρχος Αρταίων, 16 χρόνια δημοτικός σύμβουλος, συνιδρυτής της ΔΕΥΑΑ και πρόεδρός της για 12 χρόνια.
3. Το έργο του Κώστα Βάγια έχει αναγνωριστεί από τους πάντες, έχει αναγνώριση και σε πανελλήνια κλίμακα.
4. Το έργο του αναμόρφωσε ριζικά την Άρτα, απελευθέρωσε 165 στρέμματα παραποτάμιων εκτάσεων.
5. Πραγματοποίησε το 70% του δικτύου αποχέτευσης και όμβριων της πόλης και το 100% του δικτύου ύδρευσης.
6. Η προμήθεια και όχι η αγορά των 500 αντιτύπων δεν γίνεται από τον συγγραφέα αλλά απευθείας από το τυπογραφείο που θα τυπωθεί, στην αξία ενός τετραδίου (6.50 €) έναντι 15 € που θα διατεθεί στην αγορά.
7. Ο αριθμός των αντιτύπων της προμήθειας υπολογίστηκε με βάση της ανάγκες των δημοσίων σχέσεων της ΔΕΥΑΑ (προώθησή του στις 125 ΔΕΥΑ όλης της χώρας, στους εργαζόμενους, στις βιβλιοθήκες των σχολείων του δήμου και των δημοτικών δομών του δήμου Αρταίων.
8. Συγγραφέας είναι ο επί 20 χρόνια στενός και ειδικός συνεργάτης του Κώστα Βάγια και ο ιδρυτής του γραφείου τύπου του Δήμου Αρταίων που μέχρι σήμερα λειτουργεί.

Αυτά ως οφειλόμενη απάντηση στον πρώην δήμαρχο αν και όλα τα προαναφερόμενα τα γνωρίζει.
Σε κάθε περίπτωση, αν ο κος ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ πιστεύει ότι δεν αξίζει και δεν χρήζει αυτής της «θυσίας» και τιμής ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΓΙΑΣ να το πει δημόσια και εμείς ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ τη σχετική πρότασή μας, από την οποία άλλωστε δεν έχουμε και κανένα προσωπικό όφελος.
Σε κάθε όμως περίπτωση δεν θα δεχτούμε να γίνει καπηλεία σε βάρος μας και σε βάρος της ιστορίας του Κώστα Βάγια, από οποιονδήποτε.
Εμείς δώσαμε την οφειλόμενη απάντησή μας στον πρώην δήμαρχο. Οφείλει τώρα και ο ίδιος να πάρει ξεκάθαρη θέση σε αυτό το θέμα και όχι με υπονοούμενα.
Με την ευκαιρία σημειώνουμε ότι σε παρόμοιες περιπτώσεις, άλλοι δήμοι της χώρας αναλαμβάνουν όλη τη δαπάνη της εκτύπωσης τέτοιων βιβλίων.
Θυμίζουμε ότι ο «ΣΚΟΥΦΑΣ» ανέλαβε όλα τα έξοδα της εκτύπωσης βιβλίου του Κώστα Βάγια γιατί κάποτε υπήρξε πρόεδρός του.
Τέλος επαναλαμβάνουμε το ΟΧΙ το δικό του, θα είναι και δικό μας «ΟΧΙ».
Ας το πει λοιπόν!

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

 

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top