Τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών της περασμένης Κυριακής σε επίπεδο περιφέρειας Άρτας, ήταν ιδιαίτερα θετικά για τους δύο αρτινούς βουλευτές Γιώργο Στύλιο και Όλγα Γεροβασίλη αλλά και για τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Τσίρκα.

Στην κυριολεξία και οι τρεις τους δώσανε τα ρέστα τους.
Ο πρώτος με τη δουλειά του και τον προσωπικό του αγώνα πέτυχε να διατηρηθεί πρώτη δύναμη η Ν.Δ. στην Άρτα, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν τρεις υποψήφιοι Ευρωβουλευτές από την περιοχή μας, η Κατερίνα Ρίζου από το ΠΑΣΟΚ, οι Γιώργος Τσίπρας και Μάριος Αθανασίου από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Από την πλευρά της τώρα η κα Γεροβασίλη παρά τη μείωση της δύναμης του κόμματός της σε αυτές τις εκλογές, στην Άρτα πέτυχε το μεγαλύτερο ποσοστό (22%) σε πανελλαδικό επίπεδο. Επίσης διέψευσε πανηγυρικά όλους εκείνους που διέδιδαν ή υποστήριζαν ότι η κα Γεροβασίλη σε αυτή την αναμέτρηση θα ήταν αδιάφορη ή θα «πριόνιζε» την καρέκλα του Στέφανου Κασσελάκη.
Τέλος μεγάλη ήταν και η συμβολή του πρώην βουλευτή Βασίλη Τσίρκα στην εκλογική επιτυχία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.
Έτρεξε σε όλα τα χωριά του Νομού, κινήθηκε σαν να ήταν ο ίδιος υποψήφιος και ο αγώνας του έφερε πολλούς καρπούς για το κόμμα του, σε μια περίοδο με πολλά προβλήματα για αυτό.

«Π»

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top