Σε λίγους μήνες και πριν φύγει το 2024, μια ακόμα ενδιαφέρουσα εκλογική αναμέτρηση θα έχουμε το προσεχές φθινόπωρο στα Επιμελητήρια όλης της χώρας.

Και αυτή η αναμέτρηση δεν είναι απλά ενδιαφέρουσα, αλλά και ιδιαίτερα σημαντική για τις περιφερειακές τοπικές οικονομίες.
Ειδικότερα στην Άρτα, σε αυτόν τον στίβο είχαμε πάντοτε δυνατές και δυναμικές συγκρούσεις, με υποψηφίους και συνδυασμούς που απευθύνονταν σε ευρύτατους κομματικούς και πολιτικούς χώρους, όπως της Κεντροδεξιάς και της Κεντροαριστεράς.
Βέβαια οι εν λόγω συνδυασμοί απευθύνονταν στον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής μας χωρίς διακρίσεις και κομματικές ταμπέλες.
Στην ερχόμενη αναμέτρηση είναι βέβαιο ότι ο νυν πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΛΟΜΑΖΟΣ θα διεκδικήσει και πάλι τη Διοίκηση αυτού του Φορέα, προβάλλοντας κατά βάση το έργο της πρώτης του και διευρυμένης θητείας.
Αντίπαλός του θα είναι ο επιχειρηματίας ΦΩΤΗΣ ΦΩΤΗΣ, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και τρίτος συνδυασμός, όσο κι αν αυτό φαντάζει δύσκολο.
Όπως και να χει, μετά τα «μπάνια» των αρτινών και με τα πρωτοβρόχια του φθινοπώρου θα ξεκινήσουν και επίσημα οι διεργασίες και οι διαδικασίες προς αυτή την κατεύθυνση.

Λ.Σ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top