Χωρίς μισόλογα, αστερίσκους ή επιφυλάξεις, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικός Σύμβουλος ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΛΙΟΓΚΑΣ διαφοροποιείται από τον επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» και πρώην Δήμαρχο Αρταίων ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, στις συνεχείς αψυχολόγητες και απολίτικες συμπεριφορές του, στο θέμα των υπό απασχόληση (όχι πρόσληψη) εργαζομένων για την κάλυψη των αναγκών της ΔΕΥΑΑ.

Ως γνωστόν σε ανάρτηση του εν λόγω συνδυασμού στο Facebook έγινε αναφορά περί 4 ΠΙΘΑΝΩΝ (!) προσλήψεων εκ των οποίων 2 ΠΙΘΑΝΩΝ (!!) προεκλογικών «υβριστών» του κ. Τσιρογιάννη.
Μια ενέργεια που προκάλεσε αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία και που χαρακτηρίστηκε μπούλινγκ και τρομοκρατία κατά όλων των εργαζομένων της περιοχής μας.
Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» ζήτησε να πάρουν θέση πάνω σε αυτό το θέμα οι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέχτηκαν, με το ψηφοδέλτιο του πρώην δημάρχου, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΛΙΟΓΚΑΣ και ΣΩΤΗΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥΛΗΣ, αλλά και η επικεφαλής του συνδυασμού «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ» ΒΑΣΩ ΑΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ.

Στην τοποθέτησή του στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ και χωρίς περιστροφές, ο κ. Σιλιόγκας λέει τα εξής:

«Είμαι υπέρ του κάθε εργαζομένου σε οποιαδήποτε έντιμη δουλειά.
Είμαι υπέρ του ΠΑΡΑΤΗΤΗΡΗΤΗ, υπέρ της δημοσιογραφίας και της κριτικής της κάθε εξουσίας όταν αυτή δεν αποκλίνει από την ευπρέπεια.
Πιστεύω ότι και εσείς και όλοι οι συνάδελφοί σας δημοσιογράφοι όσο και οξύαιχμα και αν είναι τα βέλη σας, δεν παραβιάσατε αυτόν τον κανόνα.
Εξάλλου σε παλαιότερη ανάρτησή μου σας είχα ευχαριστήσει διότι με στηρίξατε στις συκοφαντικές για το πρόσωπό μου , σπερμολογίες του γλοιώδους υποκειμένου με το ψευδώνυμο Κώστας Τσια στο Fb.
Τώρα με τον πρώην Δήμαρχο κύριο Χρήστο Τσιρογιάννη δεν ξέρω ποια είναι η αντιδικία σας. Πιστεύω ότι μπορεί να απαντήσει ο ίδιος σε αυτά , ίσως πέραν της πολιτικής που σας φέρουν σε τέτοια αντιπαλότητα.
Προσωπικά σε θέλω σχολιαστή και ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ.
Ας προσπαθήσουμε και ας πιέσουμε όλοι μαζί να ξετυλίξουμε το κουβάρι χρονίων προβλημάτων της πόλης μας , από όποιο μετερίζι μας έχει κατατάξει ο λαός της Άρτας».

Ακολουθούν τα παρακάτω σχόλια χρηστών του διαδικτύου, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ουσιαστικά:

Αντώνης Κολιάτσος

«Η ευπρέπεια, το ήθος, η αισθητική της γραφής και η αντικειμενικότητα της πράξης του Γιώργου Σιλιόγκα, δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης στο εδώ Δ.Σ., μνημείο αρετής προς μίμηση»...

Πάτρας Βασίλης

«Κύριε Σιλιόγκα, σεβόμενος απόλυτα την άποψη σας... δεν σας είδα ποτέ να πάρετε θέση στο δημοτικό συμβούλιο... για όλα αυτά τα αίσχη του επικεφαλής σας... αν σας αντιπροσωπεύει εσάς αυτός ο άνθρωπος τι να πω… να τον χαίρεστε!!! θα σας δω στο επόμενο συμβούλιο αν πείτε έστω κάτι για αυτές τις αθλιότητες του κυρίου Τσιρογιάννη...Συγνώμη γιατρέ μου αλλά ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα... να είστε πάντα καλά».

Γιώργος Σιλιόγκας

«Θα υπερασπιστώ την ανάγκη σου για δουλειά. Ο σεβασμός στον αδύνατο, στον άνεργο και στον μη έχοντα είναι στις αρχές που έχω. Και σε ό, τι άλλο μπορώ να συμβάλλω θα το κάνω.Μη μου θέτεις όμως διλλήματα τέτοια.
Ο σεβασμός όλων ιδίως των αντιπάλων, είναι ο ορισμός της δημοκρατίας».

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: «Εμείς δεν έχουμε καμιά προσωπική αντιδικία με τον κ. Τσιρογιάννη. Όμως η άθλια στοχοποίηση εργαζομένων, είναι πολιτικό «έγκλημα» διαρκείας, με πολλά θύματα. Στην τωρινή περίπτωση «το ποτήρι ξεχείλισε». Δεν αντιδικούμε με τον άνθρωπο Χρήστο Τσιρογιάννη, αλλά με τον αλαζόνα και νάρκισσο πρώην δήμαρχο του τόπου μας, με τον ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΖΟΜΕΝΟΝ, που επιμένει να συμπεριφέρεται ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ και ΑΦΥΣΙΚΑ. Συμπεριφέρεται σε όλους μας σαν να του χρωστάμε! Φίλε Γιώργο Σιλιόγκα εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτές οι κακοήθειες δεν είναι δικές του, αλλά ο ίδιος δεν μας βοηθάει σε αυτό. Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» το τελευταίο διάστημα φέρθηκε υποστηριχτικά στον κ. Τσιρογιάννη και στους νέους στόχους του. Ο ίδιος… αυτομαστιγώνεται! Αν θέλαμε πολιτικά να τον βλάψουμε έχουμε ολόκληρο «μπαούλο» με περιπτώσεις και αποδείξεις. Και θα το «ανοίξουμε» αν συνεχίσει τον κατήφορο που πήρε!!!

«Π»  

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top