Για 4η συνεχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων, «λάμπει δια της απουσίας του» ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην Δήμαρχος Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ.

Μια απουσία, την οποία ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» την ερμήνευσε ήδη σαν προπομπό αλλαγής πολιτικών στόχων του πρώην Δημάρχου.
Και «προφήτευσε» πως αλλάζει μετερίζι και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα μεταπηδήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή, διεκδικώντας μια θέση στο ψηφοδέλτιο Άρτας της Ν.Δ., που έχει «αδειάσει» στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.
Και αντί ο κ. Τσιρογιάννης να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ και να αρχίσει να σχεδιάζει τη νέα του πορεία, συνεχίζει στο Δήμο, ασκώντας «μικρή» και «κενή» αντιπολίτευση.
Αναλώνεται σε έναν… «πετροπόλεμο» με τον διάδοχό του, στον δημαρχιακό θώκο, φλυαρεί στα σοβαρά ζητήματα και προβλήματα και… «ασχημονεί» σε βάρος των εργαζομένων που πασχίζουν για την επιβίωση των οικογενειών τους.
Η εικόνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι αρνητική έως παιδαριώδης.
Τρικλοποδιές, «πισώπλατες» και «κάτω από τη μέση»… αντιπολιτευτικές «μαχαιριές», και με… «ξόβεργες» και «παγίδες» προσπαθεί να εκτροχιάσει από τους στόχους της, τη σημερινή Δημοτική Αρχή.
Δήθεν με καλή διάθεση και πρόθεση, «ξύνει πληγές» που η ίδια είχε ανοίξει επί των ημερών της εξουσίας της, όπως το ΞΕΝΙΑ, το «καταστροφικό» για την τοπική οικονομία OPEN MALL, τα αλλοπρόσαλλα έργα της ανάπλασης του κέντρου της πόλης και άλλα, «κληρονομιές» που δεν… αντέχονται και δεν μπορούν να «αποποιηθούν» από τους κατοίκους της περιοχής μας.
Η σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση δεν ασκεί μόνο «ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ», αλλά είναι και… «εξαφανισμένη»!!!
Επαναλαμβάνουμε για 4η συνεχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (χθες Τετάρτη), ΑΠΩΝ ο πρώην δήμαρχος.
Μάλιστα στην τελευταία αυτή συνεδρίαση την «κοπάνισαν» όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του, ΔΗΘΕΝ διαμαρτυρόμενοι κατά της πλειοψηφίας που ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ σε ερωτήσεις της.
Ερωτήσεις κενού περιεχομένου, μιας εντελώς «κενής» και εξαφανισμένης και ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ας το «ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ» λοιπόν, αφού τίποτα θετικό δεν είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν!
Λένε ότι κάθε περιοχή έχει τη Δημοτική Αρχή που της αξίζει.
Εμείς λέμε ότι στο Δήμο Αρταίων δεν έχουμε αξιωματική αντιπολίτευση που μας αξίζει.
Μια αντιπολίτευση τουλάχιστον «ΠΑΡΟΥΣΑ» και όχι εντελώς ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ!
Με εξαίρεση τον δημοτικό σύμβουλο ΓΙΩΡΓΟ ΣΙΛΙΟΓΚΑ που προσπαθεί «να μαζέψει τα ασυμμάζευτα» και να περισώσει την «τιμή» της δημοτικής παράταξης της οποίας και ο ίδιος είναι μέλος.
Πόσο θα αντέξει;

Λ.Σ.    

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top