Στη συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων, όσοι είχαν την ΑΤΥΧΙΑ να την παρακολουθήσουν, σίγουρα θα ένοιωσαν… «ναυτία»!

Καμιά σοβαρότητα, αοριστολογίες, στοχοποιήσεις εργαζομένων (και πάλι), ανούσιες καταγγελίες και αναφορές, κοκορομαχίες και «ξεκατινιάσματα» που σε καμιά περίπτωση δεν ταιριάζουν στο κορυφαίο αυτό όργανο του Δήμου Αρταίων.
«Ξεκατινιάσματα» και ξεδιάντροπα!
Δεν θα πούμε περισσότερα, γιατί σεβόμαστε το Δήμο μας και ανεχόμαστε και ανάρμοστες συμπεριφορές, αλλά μέχρι ενός σημείου.
Ο Δήμος μας δεν είναι καφενείο, δεν είναι χωράφι κάποιων δημοτικών «αρχόντων», που προφανώς δεν αντιλαμβάνονται το ρόλο τους, εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου.
Είναι αθλιότητα π.χ. να γίνονται σάκοι του μποξ κάποιοι εργαζόμενοι, οι οποίο μάλιστα και κακοηθέστατα ονοματίστηκαν στη συγκεκριμένη συνεδρίαση Λογοδοσίας.
Συνιστούμε σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους να ξαναδούν σε επανάληψη αυτή τη συνεδρίαση και είμαστε βέβαιοι ότι θα νοιώσουν πολύ άσχημα, με τα όσα ακούστηκαν.
Τέλος για μια ακόμα φορά είναι ντροπή ΤΩΡΑ και εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, να στοχοποιούνται συνδημότες μας, γιατί κυνηγάνε ένα μεροκάματο, με δίμηνες και πεντάμηνες συμβάσεις και με οποιονδήποτε τρόπο κι αν αυτές γίνονται.
Οι «βολεμένοι» και «ρετιρέδες» του μεροκάματου, δημοτικού σύμβουλοι, να μη «ποδοπατούν» τους «αβόλευτους» και «άστεγους» της διπλανής τους πόρτας.
Τουλάχιστον να τους σέβονται!

«Π»

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top