Τους τελευταίους μήνες παρατηρούμε έναν «αδελφοκτόνο» (θέλετε;) «εμφύλιο» (θέλετε;), ανόητο (θέλετε δεν θέλετε!), ανελέητο πόλεμο μεταξύ του πρώην δημάρχου Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ και του νυν ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΙΑΦΑΚΑ.

Ένα πόλεμο άσφαιρο (στην ουσία) και εντελώς αδιάφορο για την τοπική κοινωνία.

Ο πρώτος, ο πρώην, σαν «ταύρος μαινόμενος», αντιπολιτεύεται και επί παντός επιστητού τον δεύτερο, τον νυν, λες και γνωρίστηκαν μόλις στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους προσπαθεί (ο πρώην) να ακυρώσει, να απαξιώσει και να «αναθεματίσει» τον σημερινό δήμαρχο.

Αν έτσι είναι, αν ο Χριστόφορος Σιαφάκας είναι ανίκανος, άχρηστος, ιδιοτελής και πολιτικά… ανέντιμος, ο πρώην… «μας τον φόρτωσε».

Τον είχε δεξί του χέρι για εννιά ολόκληρα χρόνια, του έδωσε κορυφαία αξιώματα, ήταν για τον ίδιο «άλογο κούρσας», ήταν «γκεσέμι»!

Εμείς από τον πρώην τον μάθαμε κι αν είναι… «μάπα», ο πρώην φταίει!

Τώρα αν μεταξύ τους είχαν «σύμφωνο συμβίωσης» αορίστου χρόνου που απαγόρευε στο Σιαφάκα να πάει για δήμαρχος, τότε μόνο έχει δίκιο!

Διότι αν στα τόσα χρόνια που τον γνώριζε και περπατάγανε χέρι – χέρι, δεν τον κατάλαβε, τότε κάπου υστερεί!

Και ο πρώην, είναι ο μόνος που δεν δικαιούται να τον απαξιώνει!

Εμείς οι δημότες θα τον κρίνουμε στο τέλος της θητείας του, όπως κάναμε και με τον πρώην.

Προεκλογικά ο Χριστόφορος Σιαφάκας είχε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά και μέχρι τώρα δείχνει ακόμα να… «προθερμαίνεται». Θα δούμε!

Όμως ο πρώην πρέπει και οφείλει να προσαρμοστεί στον τωρινό ρόλο του, στο ρόλο της αντιπολίτευσης, τον οποίον, για εμάς, τον… «ποδοπατεί»!

Και ο νυν θα πρέπει να κάνει το προσωπικό του… «άλμα», αρκετά «προθερμάνθηκε». Εμείς τον εμπιστευθήκαμε γιατί ο πρώην είχε κατεβάσει τον πήχη των φιλοδοξιών και των στόχων του, στο… «πάτωμα»! Αν και αυτός αποδειχθεί… «μια από τα ίδια», κακό της δικής μας κεφαλής κι όχι του πρώην δημάρχου.

Για μια φορά ακόμα θα πούμε «ας προσέχαμε» για μια ακόμα φορά θα το φορτώσουμε «στο κακό το ριζικό μας»!

Και πάμε παρακάτω!

 

Λ.Σ.

ΑΥΡΙΟ: Περί… «απευθείας αναθέσεων»!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top