Με 5 «ΔΕΝ» έδωσε το επιμελητηριακό του στίγμα, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, ανακοινώνοντας την περασμένη Πέμπτη, την εκ νέου υποψηφιότητά του για την Προεδρία του Επιμελητηρίου Άρτας.

Κι αυτά τα πέντε «ΔΕΝ» περικλείουν και τους στόχους του και το πρόγραμμά του και τις προτεραιότητές του.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

- ΔΕΝ θα χρησιμοποιήσω το Επιμελητήριο σαν εφαλτήριο για άλλους πολιτικούς στόχους στην κεντρική πολιτική σκηνή, στην Περιφέρεια, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
- ΔΕΝ στηριζόμαστε σε κάποιο κόμμα.
- ΔΕΝ στηριζόμαστε σε παράγοντες προκειμένου να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους.
- ΔΕΝ θα πληρώσουμε συνδρομές σε κανένα μέλος για να μας ψηφίσουν, και
- ΕΝ θεωρώ το Επιμελητήριο δεύτερο σπίτι μου, αλλά εργασιακό χώρο με πολλές απαιτήσεις. Το σπίτι μου το έχω για να ξεκουράζομαι.

Ακόμα:

- ΕΚΑΝΕ λόγο για μια νέα αρχή και με περισσότερη προσωπική πείρα.
- ΤΟΝΙΣΕ ότι πρώτη προτεραιότητα του συνδυασμού του και του ιδίου, αν αναλάβουν τη διοίκηση του Επιμελητηρίου, είναι η εισροή χρήματος στις τοπικές επιχειρήσεις και στην τοπική οικονομία.
- ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ στην ανάγκη επιμόρφωσης και προστασίας των μελών, ακόμα και σε θέματα υγείας.
- ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ εκείνους που πλαισιώνουν τον συνδυασμό του ικανούς για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και με προθέσεις συνεργασίας που θα πάνε την Άρτας μπροστά, και
- ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ συνεργασία με όλες τις επιμελητηριακές παρατάξεις, αν εκλεγεί στην προεδρία.

Τέλος εκείνο που αποδεικνύει στην πράξη ο κ. Χουλιάρας, είναι ο σεβασμός του στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του… «ενώπιόν τους» κι όχι με Δελτίο Τύπου, που σημαίνει πως γνωρίζει την ανάγκη της ορθής επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων, στη διεκδίκηση της προεδρίας του κορυφαίου αυτού θεσμικού αναπτυξιακού οργάνου, του Επιμελητηρίου Άρτας.

 

«Π»

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top