Κάθε φορά που η αντιπολίτευση στερείται αντιπολιτευτικών «πολεμοφοδίων», καταφεύγει στην πρόσφορη παλαιοκομματική συνταγή της ανούσιας καταγγελίας περί… «απευθείας αναθέσεων».

Γνώριμη τακτική, φασίζουσα τακτική, πες-πες, κάτι θα μείνει!
«Παραμύθια» της Χαλιμάς!
Διότι απευθείας αναθέσεις γινόντουσαν, γίνονται και θα γίνονται, γιατί είναι ένας αποδοτικός και αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης μικρών επειγόντων και πρόσκαιρων προβλημάτων καθημερινότητας των πολιτών.
Είναι καθ’ όλα νόμιμη διαδικασία και ακολουθείται σε όλα τα επίπεδα εξουσίας, κεντρικά και τοπικά.
Τους τελευταίους μήνες έχουμε γίνει μάρτυρες πρωτοφανούς μπαράζ ερωτήσεων της παράταξης του πρώην δημάρχου Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ προς τη σημερινή Δημοτική Αρχή του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΙΑΦΑΚΑ, για «απευθείας αναθέσεις», υποτίθεται σε «ημέτερους» και προς εξόφληση «προεκλογικών επιταγών του».
Όλη η συμπεριφορά της αντιπολίτευσης του Δήμου Αρταίων ακούγεται ενδιαφέρουσα και εύλογα γεννά υποψίες περί «σκανδάλων».
Να δεχτούμε κατ’ αρχήν τα σκεπτικά της!
Όμως θα προτείνουμε μια «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ» στον πρώην και στον νυν Δήμαρχο Αρταίων!
Να δοθούν στη δημοσιότητα όλες οι απευθείας αναθέσεις που έγιναν τους τελευταίους 9 ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ επί δημαρχίας του κου Τσιρογιάννη και εκείνες των 9 μετεκλογικών μηνών απευθείας αναθέσεων επί δημαρχίας του κου Σιαφάκα.
Όλα τα άλλα είναι… «να χαμε να λέγαμε».
Έτσι θα μάθουμε πόσο και ποιος από τους δύο έκανε τον προεκλογικό του αγώνα, υποτίθεται, με χρήματα των δημοτών του Δήμου μας.
Αφού «τέτοια μπάλα» θέλει να παίξει ο πρώην Δήμαρχος, τέτοια να παίξει και ο νυν.
Ας παλέψουν λοιπόν οι δυο τους στα «μαρμαρένια αλώνια» της «απευθείας σύγκρισης».
Από την πλευρά μας τώρα, η διαδικασία των απευθείας αναθέσεων για τους ασκούντες εξουσίας, είναι η πιο προσφιλής, αποτελεσματική και αξιόπιστη διαδικασία, αν θέλουν να παράξουν έργο.
Τα περί αντιθέτου είναι «αρλούμπες» αντιπολιτευτικής ανεπάρκειας.

 

Λ.Σ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top