LINK A : https://apply.workable.com/j/247F7D2C05

LINK B: https://apply.workable.com/j/24567C25E0

---------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 

Με κλικ στο μπάνερ ή ΕΔΩ, δείτε τα δρομολόγια και πληροφορίες για το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ 'Αρτας

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Να ανακηρυχθεί επίτιμη δημότης του Δήμου Αρταίων η ΙΟΥΛΙΑ ΤΣΕΤΗ» η πρόταση του πρώην Δημάρχου Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ.

Μια πρόταση που ακούγεται θαυμάσια, αλλά όταν προέρχεται από κάποιον που την πιστεύει και δεν την κάνει για ΩΜΗ πολιτική εκμετάλλευση.
Και στην περίπτωση το δεύτερο ακριβώς συμβαίνει!
Αν ο πρώην δήμαρχος Αρταίων ήθελε να τιμήσει την Ιουλία Τσέτη, επί των ημερών του, είχε αυτή την ευκαιρία.
Από το 2016 υπάρχει ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων, να πραγματοποιηθεί ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ προς τιμή της οικογένειας ΚΛΕΩΝΑ ΤΣΕΤΗ «αντάξια της προσωπικότητας του ιδρυτή της UNI-PHARMA και της προσφοράς του στην περιοχή μας».
Μάλιστα ο ίδιος ο κ. Τσιρογιάννης υποσχέθηκε πως αυτό θα γίνει ΣΥΝΤΟΜΑ, μετά από πρόταση της τότε Δημοτικής Συμβούλου ΒΙΚΥΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗ.
Για το ίδιο ακριβώς το θέμα υπήρξε ομόφωνη απόφαση και επί Δημαρχίας ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ.
Παρά ταύτα, επί ΕΝΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ο κ. Τσιρογιάννης δεν βρήκε χρόνο για αυτή την εκδήλωση.
Και ήρθε τώρα που βρέθηκε στην αντιπολίτευση, να προτείνει την ανακήρυξη της ΙΟΥΛΙΑΣ ΤΣΕΤΗ, ως επίτιμου δημότη και για λόγους που δεν έχουν σχέση με την Άρτα.
Καθόσον η απόδοση του τίτλου του «επίτιμου δημότη», αποδίδεται σε εκείνον που έχει να παρουσιάσει ξεχωριστό κοινωνικό έργο και δράσεις ωφέλιμες στην πόλη…!
Και τέτοιες δράσεις είχε και έχει αναπτύξει στην Άρτα η UNI-PHARMA της κας Ιουλίας Τσέτη.
Η οποία Ιουλία Τσέτη γεννήθηκε στην Άρτα, ενηλικιώθηκε στην Άρτα και δεν έχει ανάγκη του τίτλου «της επίτιμης δημότη», αλλά της αναγνώρισης της προσφοράς της οικογένειας Τσέτη και ειδικότερα του πατέρα της ΚΛΕΩΝΑ ΤΣΕΤΗ, τόσο στην περιοχή μας, όσο και σε όλη τη χώρα.
Και αυτή η τιμή δεν αποδόθηκε ακόμα από δύο πρώην δημάρχους Αρταίων και θα αποδοθεί, όπως μας είπαν από τον τωρινό δήμαρχο Αρταίων ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΣΙΑΦΑΚΑ και… ΣΥΝΤΟΜΑ και ίσως και εντός του 2024.
Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί!
Η φράση αυτή από το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο έρχεται αυτόματα στο μυαλό μας, με την προαναφερόμενη υποκριτική πρόταση του πρώην Δημάρχου.

Β.Σ.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top