LINK A : https://apply.workable.com/j/247F7D2C05

LINK B: https://apply.workable.com/j/24567C25E0

---------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 

Με κλικ στο μπάνερ ή ΕΔΩ, δείτε τα δρομολόγια και πληροφορίες για το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ 'Αρτας

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολλές χιλιάδες ευρώ πετάγονται στην κυριολεξία κάθε χρόνο από την Περιφέρεια της Ηπείρου, τις Περιφερειακές Ενότητες και τους Δήμους της περιοχής μας υποτίθεται για την προβολή της Ηπείρου και ένα απλό δημοτικό τραγούδι στο χθεσινό The Voice of Greece ήταν υπεραρκετό και σίγουρα αποτελεσματικό για την πανελλαδική και όχι  μόνο, προβολή της περιοχής μας και περισσότερο των Τζουμέρκων και μάλιστα αδαπάνως!

Αναφερόμαστε στο «Τζουμέρκα μου περήφανα» που ερμήνευσε καταπληκτικά κάποιος ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΥΚΟΥΛΑΣ από την Καρδίτσα και με σοβαρό πρόβλημα όρασης.
Και έσπασαν όλα τα κοντέρ.
Και οι τέσσερις κριτές, με πρώτον τον Γιώργο Μαζωνάκη, διεκδίκησαν την προτίμηση του ερμηνευτή, με το σκεπτικό, στα ρεπερτόριά τους να συμπεριλάβουν και δημοτικά τραγούδια και αυτό λέει πολλά.
Ένα τραγούδι, ο καλύτερος διαφημιστής των Τζουμέρκων και της Ηπείρου.
Οι Δήμοι της περιοχής μας και άλλοι φορείς που διοργανώνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις, ας συμπεριλάβουν σε αυτές και τοn Λάμπρο Καυκούλα που τόσο αποτελεσματικά μας διαφήμισε, ως ένα «μικρό ευχαριστώ» σε αυτόν τον άνθρωπο που μας έκανε να νοιώσουμε περισσότερο περήφανοι για τα Τζουμέρκα μας.

«Π»


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top