Μετά την επίσημη, αδικαιολόγητη και ανεξήγητη διάσπαση, του πάλαι ποτέ ισχυρού ΠΑΣΟΚ, από το γιό του ιδρυτή του, τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και εδώ στην Άρτα αυτός ο πολιτικός χώρος έγινε… «θερινό μαγαζί», οι δε εναπομείναντες σ’ αυτόν, βολοδέρνουν σαν ναυαγοί,, δίνοντας πλέον την εικόνα της πλήρους διάλυσης και της εκλογικής συντριβής, στην αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου.

Από τους 8 - 10, που μέχρι πρότινος και με διάφορους τρόπους, είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, για να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτιά του, παρέμειναν… τέσσερις!

Κι αυτοί είναι:

1. ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ

2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ

3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΜΠΙΠΗΣ

4. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

Η πέμπτη θέση πρέπει λογικά να καλυφθεί από γυναίκα, για την οποία, υπάρχουν ήδη δύο διαθέσιμες.

Στο μεταξύ, στην «πρώτη» του Γιώργου, στις 3 Γενάρη, που επίσημα ανακοινώθηκε η ίδρυση του προσωπικού του κόμματος, κατά απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, παραβρέθηκε ο πρώην δήμαρχος Αρταίων ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ και 3 – 5 μέλη του ΠΑΣΟΚ Άρτας.

Μάλιστα λέγεται ότι η παρουσία του κ. Παπαλέξη ζητήθηκε επίμονα από εκείνους που κάνουν κουμάντο στο νέο κόμμα, λίγες ώρες πριν την παρουσία της κομματικής διακήρυξης, στο Μουσείο Μπενάκη.

Οι πληροφορίες μας σταματούν σε αυτό το σημείο, καθόσον ο ίδιος τηρεί σιγήν ιχθύος, όσον αφορά τις προθέσεις του.

Χαρακτηριστικό της περίπτωσης είναι ότι ακόμη και οι πιο στενοί του φίλοι και συνεργάτες, δεν γνώριζαν ΤΙΠΟΤΑ για αυτή την επιλογή του και την συμμετοχή του, στην εν λόγω «πρώτη», του Γιώργου Παπανδρέου.

Την μάθανε σχεδόν όταν… επέστρεψε!

Από τους άλλους ενδιαφερόμενους ή εν δυνάμει διεκδικητές μιας θέσης στο ψηφοδέλτιο Άρτας, η ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, αν και της ζητήθηκε και από τις δύο πλευρές, να είναι υποψήφια, η ίδια κρατάει τα χαρτιά της κλειστά, όχι μόνον λόγων προβληματισμών, αλλά και άλλων αιτιών, που σχετίζονται σε μικρόψυχες έως και κακόβουλες συμπεριφορές «συντρόφων» της, σε βάρος της πιθανής υποψηφιότητάς της.

Εκείνος που μέχρι στιγμής φέρεται σαν υποψήφιος του νέου κόμματος, είναι ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΜΟΣ, ο δε ΠΑΥΛΟΣ ΜΙΧΑΣ, που ήταν σχεδόν αποφασισμένος να συμμετάσχει σε αυτές τις εκλογές, μετά τη διάσπαση, ούτε καν το συζητάει.

Τέλος και μέσα στην τραγική αυτή κατάσταση, που βιώνει τοπικά και το ΠΑΣΟΚ Άρτας, ένα παλιό και ιστορικό στέλεχος αυτού του χώρου, που υπηρέτησε πολλά αξιώματα στην κεντρική και την πολιτική σκηνή, ήταν αποφασισμένος, στις δύσκολες αυτές στιγμές που διέρχεται το κόμμα του, να δηλώσει «ΠΑΡΩΝ» και από οποιοδήποτε μετερίζι.

Τη σχετική δήλωση την έκανε στον Γραμματέα της Ν.Ε. Άρτας, αλλά και στον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», ζητώντας μας, για δύο – τρεις μέρες, να μην αποκαλύψουμε το όνομά του.

 

Λ.Σ.  

 

 

 

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top