Στη μάχη του προσωπικού «βολέματος» ή του «βολέματος» συγγενικών τους προσώπων, παλιοί και όψιμοι αρτινοί ΣΥΡΙΖΑίοι «βλέπουν πόρτα», από τους «συντρόφους» που σήμερα ασκούν εξουσία, σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο και σε όλες τις βαθμίδες.

Αυτό λένε οι πληροφορίες μας, που επιβεβαιώνονται και από αντιδράσεις των ίδιων των ενδιαφερόμενων (για «βόλεμα»), που εκδηλώνονται στα πολιτικά στέκια της Άρτας.

Ειδικότερα από τους προερχόμενους από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, οι αντιδράσεις είναι πιο εμφανείς, προφανώς γιατί είχαν συνηθίσει να κάνουν τη δουλειά τους, μόνο με την κομματική τους ταυτότητα.

Βέβαια σήμερα οι συνθήκες «βολέματος», είναι τελείως διαφορετικές, από εκείνες της παντοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ, όσον αφορά διορισμούς στο Δημόσιο.

Αυτό το αντιλαμβάνονται, αλλά… απαιτούν «εξαργύρωση» της συμπόρευσής τους, με τον ΣΥΡΙΖΑ, «εδώ και τώρα» και να «τρυπώσουν» στο Δημόσιο «πάση θυσία»!

Οι παλιοί του ΣΥΡΙΖΑ, οι γνήσιοι αρτινοί ΣΥΡΙΖΑίοι, στοχεύουν κυβερνητικές θέσεις, οι οποίες «μοιράζονται» αφειδώς αυτή την περίοδο, αλλά «μερίδιο» δεν παίρνουν.

Μέχρι στιγμής ένα – δύο πρόσωπα έχουν χρησιμοποιηθεί κι όχι σε αξιόλογα πόστα.

Τέλος προς όλους, παλιούς και όψιμους ΣΥΡΙΖΑίους, αν σήμερα δεν τους «μοιράζονται» θέσεις και αξιώματα, μοιράζονται απλόχερα υποσχέσεις, μέχρι να περάσουν – κατά πως λένε – τον κάβο της συμφωνίας με τους δανειστές(!!!) ή να έρθει η ανάπτυξη (!!!), που δικαιολογεί νέες θέσεις εργασίας, που δημιουργεί νέα κυβερνητικά «αξιώματα».

Υποσχέσεις που μόνον αφελείς πείθουν!

Άσχετα από αυτή τη θέση μας, οι αρτινοί ΣΥΡΙΖΑίοι, οφείλουν να διεκδικήσουν για την περιοχή μας και γιατί όχι και για λογαριασμό τους, κυβερνητικές θέσεις, τις οποίες και «δικαιούνται»!

 

«Π»

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top