Ποτέ ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» δεν ασχολήθηκε με το νυν δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων και τέως δήμαρχο Αγνάντων, κ. ΧΡΗΣΤΟ ΧΑΣΙΑΚΟ, ούτε για καλό ούτε για κακό. Δεν μπορούσε να παρακολουθήσει από κοντά τις δραστηριότητές του και δεν συνηθίζει να γράφει κείμενα καθ’ υπόδειξη τρίτων, καλόβουλων ή κακόβουλων!
Σε όλο αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα, πολλοί ήταν εκείνοι που «φόρεσαν φωτοστέφανα» ή  πασπάλιζαν με «χρυσόσκονη», τον κ. Χασιάκο, πολλοί ήταν κι εκείνοι που αμφισβήτησαν και αμφισβητούν την προσφορά του στα Τζουμέρκα!
Δεν ανήκουμε σε καμιά από τις δύο αυτές πλευρές.

Ήταν και είναι εκλεγμένος δήμαρχος, οι κάτοικοι της περιοχής τον εμπιστεύτηκαν σε τρεις νομίζω εκλογικές αναμετρήσεις, ότι ήταν να προσφέρει, το πρόσφερε, καιρός είναι να πάρουν σειρά και κάποιοι άλλοι.
Ως Τζουμερκιώτης μπορώ να πω ότι έκλεισε και ο «κύκλος» του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της περιοχής μου.
Αυτό το μήνυμα το έστειλαν οι συμπατριώτες μου στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, υπερψηφίζοντας τον ανεξάρτητο υποψήφιο δήμαρχο ΜΑΡΙΝΟ ΓΑΡΝΕΛΗ.

Το ότι ο κ. Γαρνέλης έχασε το αξίωμα για τυπικούς και μόνον λόγους, δεν αλλάζει σε τίποτα αυτή την αλήθεια.
Αντίθετα, θα λέγαμε, την ισχυροποιεί, καθ' όσον η ένσταση κατά της εκλογής του, δεν έγινε από τον ίδιο τον κ. Χασιάκο, αλλά από την υποψήφια του ΠΑΣΟΚ, που ήρθε τρίτη και που με βεβαιότητα και λογική, δεν θα της πρόσφερε εκλογικά απολύτως τίποτε. Το γνώριζε αυτό η εν λόγω υποψήφια, αλλά το έκανε και οι ψίθυροι και τα σχόλια σε αυτή την ιστορία, του συνόλου σχεδόν των Τζουμερκιωτών, δεν είναι καθόλου κολακευτικά για τους πρωταγωνιστές της.

Ένας ακόμη λόγος, ίσως και ο σοβαρότερος, που ενισχύει την προαναφερόμενη εκτίμησή μας, είναι η γήρανση του πληθυσμού των Τζουμέρκων.
Η τελευταία απογραφή της ΕΛΣΤΑΤ εμφανίζει το Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, σαν «γηροκομείο», με μέσο όρο ηλικίας των κατοίκων τα 57 χρόνια.

Είναι ο μοναδικός Δήμος, ανάμεσα στους 400, που κατέχει αυτή την απογοητευτική «πρωτιά», σε πανελλαδικό επίπεδο.
Και τις τύχες αυτού του Δήμου, τις διαχειρίζονταν σχεδόν στο σύνολό τους, ο νυν δήμαρχος κ. Χασιάκος.

Χρειάζονται περισσότεροι λόγοι και πιο πειστικά επιχειρήματα, για να αντιληφθεί ο κ. δήμαρχος ότι ήρθε η ώρα να κάνει στην άκρη, αντί να διαμηνύει όπως λένε μη διασταυρωμένες πληροφορίες μας, ότι θα διεκδικήσει στις εκλογές του ερχόμενου Μαϊου και τέταρτη θητεία;

Λ.Σ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ προς τον ανώνυμο αναγνώστη μας: Η επιστολή σας για τον κ. Χασιάκο, δεν μπορεί να δημοσιευθεί χωρίς υπογραφή και όνομα. Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» δεν μεταφέρει ψιθύρους και καταγγελίες, με τη δικιά του υπογραφή. Αν σας λείπει το θάρρος, σε εμάς δεν περισσεύει, για να γινόμαστε… «χορηγοί» ανώνυμων καταγγελιών.Λυπούμαστε!

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top