Έγιναν και φέτος τα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης (παζάρι) του Δήμου Αρταίων, αλλά όσοι βρέθηκαν στο χώρο της, συνειδητοποίησαν ότι η κρίση είχε πάνω της το αποτύπωμά της. Ένα αποτύπωμα που προαναγγέλλει ενδεχομένως και το τέλος του. Άδειες παράγκες, λιγοστά εμπορεύματα κι αυτά κακής ποιότητας, κατάθλιψη έντονα ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των εκθετών, απογοήτευση στα πρόσωπα των επισκεπτών.

Πίνοντας καφέ με κάποιους από αυτούς τους εμπόρους, μάθαμε ότι το μέλλον των εν λόγω παζαριών, σε πολύ λίγα χρόνια θα είναι τελειωτικό!
Και τούτο, όπως μας είπαν, γιατί δεν υπάρχει ρευστό για αγορές εμπορευμάτων, γραμμάτια και επιταγές δεν περνάνε, όλα τοις μετρητοίς και προκαταβολικά, οι δε προμηθευτές τους, βρίσκονται όλοι στο «κόκκινο», άλλοι βάλανε λουκέτο, κάποιοι μένουν ανοιχτοί μέχρι να αδειάσουν οι αποθήκες τους και στη συνέχεια να τις κλείσουν και τέλος τα… «κινέζικα» έχουν κατακλύσει το χώρο τους.

Τέλος μας είπαν ότι όλα τα καθιερωμένα παζάρια, όλης της χώρας, θα κινηθούν στα ίδια επίπεδα, με αυτό της Άρτας και πολλά από αυτά, ούτε και θα ανοίξουν!
Ακόμη μίλησαν με θερμά λόγια για το παζάρι της Άρτας, λέγοντας ότι «είναι το καλύτερο, σε πανελλαδικό επίπεδο, αλλά η κρίση το «πλήγωσε» κι αυτό, περισσότερο από ότι περιμέναμε…»!

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

Login

Go to top